Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a ortak akıl çağrısı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a görüşme çağrısında bulunurken "Biz hala diyoruz ki diyalogdan, görüşmeden yanayız. Bizim derdimiz Ankara." dedi. Özcan, Mansur Yavaş'ı açık oturumda tartışmaya davet etti.
Büşra Bayrak
|
03 Şubat 2022, Perşembe - 23:11
Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a ortak akıl çağrısı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası canlı yayında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorunlarını yanıtladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la bir diyalog eksikliği yaşandığı iddialarına yönelik açıklamalarda bulunan Özcan "Mansur Yavaş ile belediye başkanlarımız bir araya geldiler. Büyükşehir Belediyesi’nin Mogan’daki tesisinde Mansur Yavaş ile belediye başkanlarımız bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler. Belediye başkanlarımız görüşüyor ve ilçelerinin dertlerini, sıkıntılarını aktarıyorlar." dedi.

Özcan sözlerine şöyle devam etti;

Şimdi mesela bakıyorsun Çamlıdere Belediye Başkanımız biraz vurunca, otomatik ‘ya sen hayırlı olsuna gelip, şunu şunu demedin mi’ şeklinde hoş olmayan bir tavır sergileniyor.   Çok üzüldüm. Sana yapılan bir eleştiriyi bu şekilde mi savacaksın? Veyahut da bir eleştiri yapılıyor ‘savcılığa verin’ gibi söylemler oluyor. Siyaset yapıyoruz, meydanda, mecliste, sokakta, yayınlarda konuşabiliriz. Konuştukça da zaten bir şeyler çıkar ortaya ve kamuoyu da görür. Bizim kendisinin şahsıyla bir derdimiz yok zaten. Biz diyoruz ki senin bu vaatlerin vardı. Bugünü konuşalım sıkıştığınızda geçmişe atmayalım ya da sizin çoğunluğunuz var demeyelim.  Yüzde 96, yüzde 97 biz Meclise ne gelmişse ‘evet’ vermişiz. Ne yapacağız daha?

"Bizim derdimiz Ankara"

"Biz hala diyoruz ki diyalogdan, görüşmeden yanayız. Bizim derdimiz Ankara." diye Özcan "Mesela Akyurt Belediye Başkanımız konuştu mesela hemen ya totemine ya da başka bir şeye ceza yazılıyor. Bu şekilde olmaz. Siyaset, adliye koridorlarında değil ya da başka mecralarda değil. Siyaset, siyaset zemininde, sokakta, meydanlarda bu şekliyle yapılır." diye konuştu.

Özcan, Ankara'yı tartışmak için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı açık oturuma davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1278532/hakan-han-ozcandan-mansur-yavasa-ortak-akil-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.