Hakan Han Özcan: Mansur Yavaş rahatsız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesinde (ABB) sürekli yaşanan görev değişikliklerine dikkat çekerken " Mansur bey belki de şuanda bulunduğu ittifaktan rahatsız. Bakıyorsun 6 tane daire başkanı değiştiriyor, onu değiştiriyor,bunu değiştiriyor" diye konuştu.
Ankara Masası
|
04 Şubat 2022, Cuma - 00:23
Hakan Han Özcan: Mansur Yavaş rahatsız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sunduğu programda önemli bir iddiayı dile getirdi.

Özcan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın yönetim şekline dikkat çekerken "Kavga ortamında siyaseti sevmediğim gibi Mansur bey çatışma durumuna kendisi girmiyor. Ama birileri giriyor ya da bildiri hazırlanıyor imza attırılıp gönderiliyor. Kavgadan zaten bir şey gelmez. Mansur bey belki de şuanda bulunduğu ittifaktan rahatsız. Bakıyorsun 6 tane daire başkanı değiştiriyor, onu değiştiriyor,bunu değiştiriyor" dedi.

Yavaş'ın şehit kardeşine küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'ı kınayamadığını belirten Özcan "Baktığınız zaman bir şey diyemiyorum. İşin içerisine şöyle bakınca Selahattin Demirtaş'ın eşine bir saldırı var diye sahip çıkmak için tweet atıyorsun. Ama Lütfü Türkkan şehit bacısına aleni küfür ediyor bir tweet atamıyorsun. Bizim Meclis üyelerimiz kurtarıyor. Zorlaya zorlaya kınamaya çalıştı." ifadelerini kullandı.

"Senin geçmişten bir geleneğin var"

"Bir tweet atmak bu kadar mı zor?" diyen Özcan şöyle devam etti;

 Senin geçmişten bir geleneğin var. Çok üzülüyorum. Ankara için üzülüyorum. Vatandaş iradesini ne için gösterirse göstersin vatandaş bizim. Sağcısı da solcusu da hepsi bizim insanımız. Bu insanlara hizmet gitmesi lazım. Ama bu insanlara hizmet gitmeden algı belediyeciliği, vaatler gerçekleştirmeyip başka yerlere çekmek. "Geçmişte rantlar vardı biz bunlara müsade etmiyoruz" dediniz. Etmeyelim buyurun. Ankara'da Dikmen Kepekli'ye gelmeden o vericilerin orada bakıyorsunuz 30 katlı bir imar mevzusu var. Biz AK Parti, Cumhur İttifakı olarak müsaade etmedik. Orası Ankara'nın hava akımını bile etkiler. Buyurum orada vericiler var. Bizde destekleyelim orada ki vericileri Çamlıca'daki gibi tek kulede birleştirelim. Ankara'ya da güzel bir eser olsun. Biz bir şey yapılmasın olmasın demiyoruz.

" Sen geçmişi bırak"

Mansur Yavaş'ın eleştiriler karşısında geçmişi konuşmayı tercih ettiğini ifade eden Özcan "Ama burada sıkıştırıldığı zaman Meclis'te bugünü konuşuyoruz, kendi dönemini, vaatlerini konuşuyoruz. Kendi söylediklerini yansıtıyoruz. Sen geçmişi bırak. Geçmiş zaten geçmiş. Bugünü, yarını, Ankara'yı konuşalım. Hemen sıkıştırıldığında Melih bey gibi kurtarıcısı var. Melih bey de ona cevap veriyor." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1278558/hakan-han-ozcan-mansur-yavas-rahatsiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.