Fatih Şahin'den Mansur Yavaş'a tepki

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" diyen Mansur Yavaş'ın, İYİ Parti logosu önünde, genel başkanla açıklama yapmasına tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
11 Nisan 2022, Pazartesi - 14:25
Fatih Şahin'den Mansur Yavaş'a tepki

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamalarla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Şahin, Yavaş'ın " Ben siyasetin içinden bir insan değilim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" ifadelerini hatırlatarak "Madem kendini “kamu görevlisi” olarak görüyorsun; bir siyasi partinin genel merkezinde, bir siyasi partinin logosunun önünde, bir siyasi partinin genel başkanıyla ne işi var o zaman? Neyin peşindesin?"  diye yazdı.

Mansur Yavaş ne demişti?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden Mansur Yavaş şu açıklamalarda bulunmuştu;

Benim belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı, seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere ne siyasi partilerin genel başkanlarına laf söylemeli onların iç işleri karışmalı. İşini gücünü yapmalıdır. Ben seçilmeden önce şöyle bir söz vermiştim. Bize oy vermeyenleri düşman gözüyle görmüyoruz, seçim kazanırsak, zafer kazanmış olmayacağız diye. O tavrımı aynen devam ettiriyorum. Hiç kimseyi ayırmadan herkesi kuçaklayarak eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyorum.

Bu arada bazı siyasilerin konuşmalarına da şahit oluyoruz ama o çizgimi hiç bozmadım. Hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Ben siyasetin içinden bir insan değilim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Bu şekilde de devam edeceğim.

Açıklamalar benim dışımda, bilgim dışında ben görevimin başındayım.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1421757/fatih-sahinden-mansur-yavasa-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.