"Ankara'da yapılanlar ile oluşturulan algı birbirinden çok farklı"

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bakkalların değil Tekel bayilerinin borçlarını kapattığını öne sürdü.
Ankara Masası
|
22 Şubat 2022, Salı - 16:00
"Ankara'da yapılanlar ile oluşturulan algı birbirinden çok farklı"

Fatih Şahin, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

Mansur Yavaş'ın yaptığı bir iki işi çok büyük işmiş gibi topluma sunduğunu savunan Şahin şunları söyledi: 

"Göstermelik bir kaç iş yapıp onun reklamını yapıyorlar"

"Kaç bakkalın borcunu kapattılar? Gittiler tekel bayilerinin borçlarını kapattılar.  Burada bizi söyletmesinler. Yaptıkları bir iki işi çok büyük islermiş  gibi... Bir olgular var, olanlar var bir de oluşturulmak istenen algı var. Pazarlık esnafının malını aldık dediler 3 beş tane pazarcı esnafının malını aldılar. Hepsi ayağa kalktılar, bize böyle söz vermiştiniz dediler. Kağıt toplayan çocuklara iş vereceğiz dediler. Göstermelik bir kaç iş yapıp onun reklamını yapıyorlar. Bu çok rencide edici bir şey." 

"Halk Ekmek kuyruğunun sebebi Mansur Yavaş"

Halk Ekmek kuyruklarının sebebinin de Mansur Yavaş'ın kendisi olduğunu da öne süren Fatih Şahin, şöyle devam etti:

"Halk Ekmeğin kapasitesi bu kadar sosyal yaraların yaşandığı bir dönemde yüzde 50 azaldı. Ya niye böyle yapıyorsunuz? Çıkan ekmeği de vaktinde büfelere göndermiyorlar. Kuyrukların oluşmasına bilerek sebebiyet veriyorlar. Ondan sonra kendi oluşturdukları kuyruğu fotoğraflayıp hükümeti suçluyorlar. Bunun müsebbibi sensin, bunun sorumlusu sensin. Hem ekmek sayısını azaltmışsın yarı yarıya ki mevcut kapasitesini ikiye katlama mevcut üretimine ikiye katlama kapasitesine sahip Halk Ekmek. Ama sen onu ikiye katlamıyorsun, yarıya indiriyorsun, onu da zamanında göndermiyorsun. Hangi büfeye ne zaman, saat kaçta ekmeğin gideceği bellidir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1319348/ankarada-yapilanlar-ile-olusturulan-algi-birbirinden-cok-farkli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.