Osman Nuri Kabaktepe: AK Parti teşkilatları üzerinde algı yapılıyor

İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, teşkilatın çalışmadığı söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kabaktepe "AK Parti teşkilatlarıyla ilgili algı üretiliyor. ​Teşkilatları dövmek alışkanlık haline getirilmemeli" dedi.
Ankara Masası
|
16 Şubat 2022, Çarşamba - 16:05
Osman Nuri Kabaktepe: AK Parti teşkilatları üzerinde algı yapılıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ankara Masası canlı yayınında Fatih Atik'in konuğu oldu.

Kabaktepe, programın başında çalışmaları hakkında bilgi verirken, pandemi kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. 

"Cumhurbaşkanı'ndan tavsiyeler alıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendileri için en büyük örnek olduğunu söyleyen Kabaktepe vatandaşla  "Her zaman, herkesle, her yerde" sloganıyla insan, zaman ve mekan ayırt etmeden çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ara ara kendilerine tavsiyelerde bulunduğunu ifade eden Kabaktepe "Karın yağdığı gün bize arayarak tavsiyelerde bulundu. O gün bizi arayarak tüm İstanbullular’a yardımcı olmamız konusunda bize telkinlerini iletti" dedi.

"Teşkilat üzerinde algı üretiliyor"

Ak Parti teşkilatlarının çalışmadığı söylemlerine hak vermediğinin altını çizen Kabaktepe "İstanbul seçimlerinde tarihin en yüksek oyunu aldık ama kazanamadık." dedi. Kabaktepe "Teşkilatları dövmek alışkanlık haline getirilmedi." sözlerine ekledi.

Kabaktepe "AK Parti teşkilatlarıyla ilgili algı üretildiğini." ifade ederken "Biz 20 yıldır olduğu gibi halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Eksiklerimiz olabilir, düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1308713/osman-nuri-kabaktepe-ak-parti-teskilatlari-uzerinde-algi-yapiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.