Gökçek: "Elektrik zammında Cumhurbaşkanına hakkıyla rapor sunulmadı"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanının elektrik zammının bu kadar yüksek çıkacağını fark etmediğini savundu.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2022, Pazar - 11:50
Gökçek: "Elektrik zammında Cumhurbaşkanına hakkıyla rapor sunulmadı"

Melih Gökçek, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

Elektrikteki fiyat artışlarından bürokrasiyi sorumlu tutan Gökçek,  "Bu bürokrasinin kabahati Cumhurbaşkanına rapor hakkıyla sunulsa Cumhurbaşkanının bunu vermesi sıfır ihtimal." dedi.

"Cumhurbaşkanını yanıltmışlar" diyen Gökçek, Bu cumhurbaşkanının kabahati değil, bu bürokrasinin kabahati. Cumhurbaşkanına rapor hakkıyla sunulsa Cumhurbaşkanının bunu vermesi sıfır ihtimal. Ben biliyorum bak bilerek konuşuyorum atarak konuşmuyorum savunmak için konuşmuyorum. Bize bürokratlar zaman zaman raporlar getirirler. Yanıltmışlar dediğim şu; cumhurbaşkanı bu kadar zammın olacağını fark etmedi. Bu bir söz üzerine yapılan bir iş. Ama daha sonra Cumhurbaşkanı hakikati görünce hemen milletin yanında yer aldı. Bu kadar basit. O söylenilen laflar, laf-ı güzaf. Tekrar ediyorum. Bir cumhurbaşkanının, ülkesini, fakiri fukarasını, vatandaşını bu kadar seven savunan bir insanın kendi vatandaşına zulmetmesi mümkün mü? Allah aşkına mümkün mü ya?

http://www.ankaramasasi.com/haber/1314866/gokcek-elektrik-zamminda-cumhurbaskanina-hakkiyla-rapor-sunulmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.