Sincan'da CHP afişlerine saldırı

Ankara'nın Sincan ilçesinde CHP ilçe teşkilatı tarafından asılan afişler kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.
Ankara Masası
|
21 Şubat 2022, Pazartesi - 12:13
Sincan'da CHP afişlerine saldırı

Ankara'nın Sincan ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) ait afişlere zarar verildi.

Alınan bilgiye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu ve vatandaşın bilgilendirildiği afişler kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı.

Atatürk Caddesi ve 12. Cadde'de yer alan afişlerin görsellerine ulaşılırken, ilçenin bir çok bölgesinde bir saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

" Şimdi sorsak bir menzup yırttı diyecekler"

Saldırılara ilişkin CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya açıklamalarda bulunurken şunları söyledi;

Son günlerde siyasal iktidar muhalefetin her türlü eleştirisini, bir saldırıyla karşılamak istiyor. Belli ki sorunlara çözüm üretemiyor, sorunlara çözüm üretecek siyasal partinin afişlerine saldırıyor.

 Ankara Sincan İstasyon Meydanı’nda billboardlardaki 3 büyük afiş, genel başkanımızın da fotoğrafının bulunduğu afişler yırtılmış. Şimdi sorsak bir menzup yırttı diyecekler. Her nasıl olacaksa, Samsun’da Atatürk heykeli yıkılmaya çalışıyor menzup, İzmir bir özel okulun duvarındaki Atatürk fotoğrafları yırtılıyor meczup, Cumhuriyet Halk Partisi’nin afişleri billboarddaki afişleri yırtılıyor muhtemelen menzup diyecekler.

Bu menzuplar sadece Cumhuriyet’e, Cumhuriyet devrimlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin söylemlerine karşı mı menzup oluyorlar. Ne yaparsanız yapın, siyasal iktidar olarak çözemediğiniz sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun insan haklarına, demokrasiye, yoksulların ve işsizlerin, esnafların sesi olmaya devam edecek. Elektrik faturasını ödeyemeyen yurttaşların sesi olmaya devam edeceğiz. Bu sesi kesemeyeceksiniz. Bu sözü karalamayacaksınız. Unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz. Gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan. Gelmekte olan, çiftçinin, emekçinin, halkın sesi olmaya geliyor.

"Kendini bilmez zihniyet bir gün mutlaka yenilecek"

Sincan CHP İlçe Başkanı Ömer Yılmaz da saldıra ilişkin bir açıklamada bulunurken "Sincan'da zaman zaman billboardlarda çıkan parti çalışmaları ve Genel Baskanımızın bilgilendirme mesajlarını duymak veya duyurmak istemeyen bazı kendini bilmez şahıslar tarafından afişlerimiz yırtılıyor veya üzerileri çizilip yazılar yazılıyor. Halkı bilgilendirmekten veya insanların bilgiye ulaşmalarından rahatsız olan bu kendini bilmez zihniyet bir gün mutlaka yenilecektir. Billboardlarda resimlerden korkan zihniyet kendilerinde biliyor ki mutlaka bir gün sandık geldiğinde yenilecekler." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1316788/sincanda-chp-afislerine-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.