CHP'li yönetici meclis üyesine şişe ile saldırdı

CHP Menemen İlçe Yöneticisi Erdal Güneş, Menemen Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal’a cam şişeyle saldırarak başından yaraladı.
Mevlüt Peker
|
04 Temmuz 2022, Pazartesi - 09:48
CHP'li yönetici meclis üyesine şişe ile saldırdı

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, CHP Menemen İlçe Başkanlığı yöneticisi Erdal Güneş'in, 2021 yılında CHP'den ayrılan Menemen Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal’a (aşağıdaki fotoğraftaki) cam şişeyle saldırarak yaraladığını duyurdu.

Sosyal medya platformu Twitter'daki hesabından paylaşımda bulunan Aydın Pehlivan, "Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ünal’a, Menemen CHP ilçe yöneticisi Erdal Güneş cam şişeyle, arkadan başına vurarak yaralamış ve hayatına kastetmiştir. Menemen CHP İlçe Örgütü’nün bu kişi ile ilgili gerekeni yapacağına inanıyor, Menemen Belediye Meclis Başkanlığı sorumluluğum gereği konunun takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum. Bu vesile ile Belediye Meclis Üyemiz Hasan Ünal’a, maruz kaldığı bu tatsız ve talihsiz olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Darp raporu hazırlandı

Konuyla ilgili bilgi veren Hasan Ünal, "Buca'da bir mekanda oturuyorduk. Buca CHP ilçe yöneticileri de vardı. Hatta bazı arkadaşlar beni görünce geldi, selamlaştık. Fakat ben şahsı orada hiç görmedim. Kendisiyle hiç konuşmadık. Orada CHP Menemen ilçe yöneticileri de varmış. Kendisi de ilçe yöneticilerindendir. Lavaboya kalktığım sırada kafamın arkasına şişeyle vurdu. Ben ne olduğunu anlamadan kanlar içinde kaldım. Darp raporu aldım fakat şikayetçi olmadım" diye konuştu.

Menemen Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal, 2021 yılında Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etmiş, CHP ile ilgili sert eleştirilerde bulunmuştu.

CHP Menemen İlçe Başkanlığı yöneticisi Erdal Güneş'in (yukarıdaki fotoğraftaki), Hasan Ünal'a parti değişikliğinden ötürü öfkeli olduğu belirtiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1631939/chpli-yonetici-meclis-uyesine-sise-ile-saldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.