Erdoğan: "daha sıkı tedbirler alırız"

Ankara Masası
|
13 Mayıs 2020, Çarşamba - 13:36
Erdoğan: "daha sıkı tedbirler alırız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan alışveriş merkezleri önünde oluşan kuyrulardan rahatsız. Kurmaylarından konuya ilişkin rapor alan Cumhurbaşkanı, "bazı yerlerde tam olarak kurallara uyulmadığına dair görüntüler var. Daha sıkı tedbirler almak zorunda kalırız" dedi.

Milliyet'ten Kıvanç El'in haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısında kurmaylarından AVM ve berberlerdeki durumla ilgili bilgi aldı. Toplantıda, AVM'ler ve berberlerde sıkıntılı bir durum oluşmadığı, "kurallara uygun şekilde kontrollü hayata geçildiği" bilgisi Erdoğan ile paylaşıldı. İlk gün olması nedeniyle AVM'lerdeki yoğunluğun zaten beklendiği, tablonun genel olarak iyi durumda olduğu da ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Bazı yerlerde tam olarak kurallara uyulmadığına dair görüntüler var. Daha sıkı tedbirler almak zorunda kalırız. Tüm sonuçları anlık izleyip, tedbirler elden bırakılmamalı" talimatı verdi.

Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında hayata geçirilecek normalleşme takvimine dair hazırlanan taslağın birçok bakanlıkla paylaşıldığı ancak bunun kamuoyuna sızması üzerine farklı ve yanlış bilgilerin yayıldığını belirten Erdoğan'ın, "Aylık açıklandığı ya da kamuoyuna yansıdığı zaman kamuoyunda farklı beklenti oluşuyor. Çalışmalarımızı haftalık bazda yapalım. Her şey iyi giderse kademe kademe planlarımızı açıklarız" dediği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/13417/erdogan-daha-siki-tedbirler-aliriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.