Ankara'da 80 yaşındaki kadın bir marketin servisinden zorla indirildi

Yenimahalle ilçesinde bulunan bir marketin servisine binen 80 yaşındaki kadının, elindeki fiş 50 TL'nin üzerinde olmadığı gerekçesiyle araçtan indirildiği görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bunun üzerine Zabıta ekipleri harekete geçerek; yasal işlemlerin başlatılacağı duyuruldu.
Ankara Masası
|
10 Nisan 2022, Pazar - 21:28
Ankara'da 80 yaşındaki kadın bir marketin servisinden zorla indirildi

Ankara'nın Batıkent Metro İstasyonu çıkışında bulunan bir marketin servis aracında çekilen görüntülerde; 80 yaşındaki bir kadının marketten 50 TL'lik alışveriş yapmadığı gerekçesiyle araçtan zorla indirildiği görüldü.

Oda TV'nin haberine göre; daha önce alışveriş yaptığı marketten, elinde iade fişi ile değişim yapan 80 yaşındaki yaşlı kadın; servis aracının güzergahında olan evine gitmek için araca binince, elindeki alışveriş fişinin servis kullanmak için yeterli olmadığını söyleyen servis şoförü tarafından araçtan indirildi. Olaya şahit olan vatandaşlar yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışıp; şoförle tartışmaya girdiler.


BÜYÜKŞEHİR YASAL İŞLEM BAŞLATACAK

Yaşanan olay, sosyal medyada da tepkiyle karşılanırken;  Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin zabıta ekiplerinin harekete geçtiklerini duyurdu.

Gültekin yaptığı paylaşımda, "Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1420902/ankarada-80-yasindaki-kadin-bir-marketin-servisinden-zorla-indirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.