Murat Köse: Mansur Yavaş CHP belediyeciliği yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, "Elmadağ'a olağanüstü destek veriyor. Oraya 200 milyonluk park yapıyorsanız, Mamak'a da yapın da güzel Mamaklılar bir sevinsin" dedi.
Ankara Masası
|
15 Nisan 2022, Cuma - 19:30
Murat Köse: Mansur Yavaş CHP belediyeciliği yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Toplantısı Nisan Ayı 5. Birleşimi konuşan ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı partizanlık yapmakla suçladı. 

Yavaş'ın, kendi parti toplantısında Yenimahalle'den, Çankaya'dan, Elmadağ'dan bahsedip 'ne güzel işler yapıyoruz' şeklinde konuştuğunu söyleyen Köse, "Tebrik ediyorum güzel bir CHP belediyeciliği yapmıştır" dedi.

"Elmadağ'a olağanüstü destek veriyor"

Mansur Yavaş'ın adaleti sağlayamadığını öne süren Köse şunları kaydetti:

"Elmadağ Belediyesinin binasını yapıyor. Oraya pek çok tesis yapmaya çalışıyor. Bütün asfaltı oraya yığıyor. Sadece Mamak değil, bazen Mamak'tan bahsediyorlar da... Elmadağ'a olağanüstü destek veriyor. Rakamlarını koysak belki Elmadağ bütçesinin kaç katı destek veriyor. Versin, Elmadağ da bizim ilçemiz, Elmadağ'da da güzel insanlar var hepsi hemşehrimiz.

Yenimahalle'ye de Çankaya'ya da aynı şekilde... Onlara özel olarak destek veriyor. Biraz önce 200 küsur milyonluk bir park yaptığını söyledi. Aşağı yukarı Mamak ile Elmadağ nüfusu aynıdır. Oraya 200 milyonluk park yapıyorsanız, Mamak'a da yapın da güzel Mamaklılar bir sevinsin."

"Meclis üyelerimize kimliği belirsiz kişiler tarafından fiziki ve sözlü müdahale yapıldı"

Murat Köse ayrıca, CHP'li belediyelere arsa tahsisi yapılırken AK Partili belediyelere yapılan tahsisin iptal edilmeye çalışıldığını iddia etti. 

Mecliste herhangi bir eleştiride bulunan belediye başkanına, Yavaş'ın 'sana küstüm' dediğini söyleyen Köse, "2020 yılındaki faaliyet görüşmelerinin ardından meclis üyelerimize kimliği belirsiz kişiler tarafından fiziki ve sözlü müdahale yapıldı. Bir daha konuşmayacaksın diye Metin Başkanımızı tehdit eden insanlar vardı" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1427968/murat-kose-mansur-yavas-chp-belediyeciligi-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.