Murat Köse: 30 Milyar liralık bütçe nerede?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Mansur Yavaş'ın 3 yıllık görevi boyunca sosyal medya belediyeciliği yaptığını belirterek, "Ortada doğru düzgün eser ve hizmet yokken bu 30 Milyar liralık bütçe nereye gitmiştir?" dedi.
Büşra Bayrak
|
15 Nisan 2022, Cuma - 18:37
Murat Köse: 30 Milyar liralık bütçe nerede?

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Büyükşehir Meclisi Nisan Ayı 5. Birleşiminde ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın yaptığı Faaliyet Raporu sunumu sonrası açıklamalarda bulundu. 

Mansur Yavaş'ın seçimde verdiği sözlerin büyük kısmını tutmadığını belirten AK Partili Köse, Yavaş'ın görevinde başarısız olduğunu ancak sosyal medya belediyeciliğinde başarı elde ettiğini aktardı. 

" Sayın Yavaş, hemşerilerimizi kandırmak istemiştir"

Köse, "Sayın Yavaş, tam bir hayal kırıklığıdır. Verdiği sözleri tutamayarak, başarısız olmuştur. Ancak başarılı olduğu bir alan vardır. O da sosyal medyadır. Sayın Yavaş sosyal medyada aslında fena değil, iyi bir performans göstermiştir diyebiliriz. Sayın Yavaş’ın belediyeciliği sosyal medya üzerinden yapılan bir belediyeciliktir. Troller, bot hesaplar, beğenmeler… Bir sanal dünya yani. Sayın Yavaş verdiği sözlerin büyük bölümünü yapamadığı halde, bir algı ve bir yalan rüzgarıyla sanki başarılı gibi hava oluşturmaya, böyle bir ortam varmış gibi anlatılmaya çalışmıştır. İşte bu durumda maalesef Sayın Yavaş, hemşerilerimizi kandırmak istemiştir." dedi. 

" 30 Milyar bütçe nereye gitmiştir?"

Mansur Yavaş'ın 3 yıllık görevi boyunca bir eseri ve hizmeti olmadığını vurgulayan Köse, harcanan  30 Milyar liralık bütçenin nereye gittiğini sordu. Köse şunları kaydetti: 

"Aradan 3 yıl geçti. Maske artık düşüyor. Evet Sayın Yavaş birkaç tane alt geçit, üst geçit yaptı. Birkaç tane park yaptı. Başka ne yaptı yani? Verdiği sözlerin, vaatlerin fersah fersah uzağında olduğunu tüm Ankaralı biliyor artık. Kritik bir soru sormak istiyorum. Son 3 yılda Sayın Yavaş’ın tek yetkili olarak 30 Milyar bütçeyi harcadığını biraz önce söyledik. Kritik soru şu; ortada doğru düzgün eser ve hizmet yokken bu 30 Milyar bütçe nereye gitmiştir? İşte bugünün can alıcı sorularından en önemlisi belki de bu. Bu sorunun cevabını Sayın Yavaş’ın vermesi gerekir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428022/murat-kose-30-milyar-liralik-butce-nerede
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.