Murat Köse: “Halkımızın mağduriyetinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır.”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yüksek su faturaları nedeniyle kırsal kesimin büyük mağduriyet yaşadığını vurgulayarak, “Halkımızın mağduriyetinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır.” dedi.
Büşra Bayrak
|
13 Eylül 2022, Salı - 20:50
Murat Köse: “Halkımızın mağduriyetinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır.”

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde su tarifelerine ilişkin AK Parti tarafından verilen yüzde 50 indirim önergesinin dün oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından bugün de meclisin gündemi su faturaları oldu.

Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın bugün gerçekleştirilen oturumunda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mansur Yavaş’ın seçim öncesi su indirimi konusundaki vaatlerine değinerek, “Halkımızın su zammından dolayı oluşan mağduriyetinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır.” dedi.

"Seçim döneminde verdiğiniz sözler ve o zamanki makyajlarınız dökülüyor"

Yavaş'ın seçim öncesi su indirimi vaatleriyle ilgili yaptığı konuşmaların ses kayıtlarını Meclis’e dinleten Köse, şunları kaydetti:

“Bunlar Mansur Yavaş’ın kendi ifadeleri. İnsanın konuşması kendisini bağlar, verdiği sözler doğal olarak kendisini bağlar. Su faturaları üzerinden oluşan mağduriyet her geçen gün büyüyor. Suya yaptığınız fahiş zamdan dolayı gelen ağır faturaları artık halkımız ödemekte zorlanıyor. Özellikle kırsal kesimden çok önemli tepkiler geliyor. Köylümüzün bu yüzden beslediği koyununu, ineğini satışa çıkarttığından bahsediliyor. Sayın Mansur Yavaş’ın kademeli fatura adı altında yaptığı su zammı gerçekten büyük mağduriyetler oluşturuyor. Halkımızın su zammından dolayı oluşan mağduriyetinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır. Seçim döneminde verdiğiniz sözler bu şekilde çelişkiler ortaya çıktığı için artık söyleyebiliriz ki seçim döneminde verdiğiniz sözler ve o zamanki makyajlarınız dökülüyor. Su insan hakkı demiştiniz, su 2-3 kuruş hatta ücretsiz olması gerekir demiştiniz. Peki göreve gelince ne oldu? İlk aylardan itibaren suya zam yapmayla ilgili sürekli meclis kararı getirdiniz.“

http://www.ankaramasasi.com/haber/1778125/murat-kose-halkimizin-magduriyetinin-sorumlusu-mansur-yavastir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.