Murat Köse: Biz ne zaman engel olduk size?

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, UKOME' den ulaşımla ilgili bir teklif gelmediğini, hiç bir önerinin olmadığını, ABB' nin siyasi karar almaktan çekindiğini bu yüzden suçun AK Parti'ye MHP'ye atıldığını söyledi.
Ecem Çetin
|
15 Nisan 2022, Cuma - 21:31
Murat Köse: Biz ne zaman engel olduk size?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Nisan Ayı 5. Birleşimi, gerçekleştirildi.  

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, kürsüye çıkarak Ankara'daki ulaşım krizine yönelik konuştu. Köse, "Ulaşım esnafını sürekli bize gönderiyorsunuz. AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, yolcularla esnafla ilgili destek vermiyormuş, engel oluyormuşuz. Biz ne zaman engel olduk size?" dedi.

"Sayın Mansur Yavaş buna bir cevap ver"

UKOME'den ulaşımla ilgili herhangi bir teklif getirilmediğini, getirildiği takdirde de kamuoyu tarafından karşılığının verileceğini söyleyen Köse, "UKOME'de dolmuşlarla ilgili, ulaşımla ilgili bir teklif getirdiniz de, biz hayır mı dedik? Buna cevap verin. Sayın Mansur Yavaş buna bir cevap ver. İl Başkanı burada yok. Arkasından konuşmak kolay. Hiçbir öneriniz olmadı. Korktunuz, iradeyi kullanmayı, siyasi olarak karar almaktan çekindiniz. Maalesef suçu bize attınız. Buyurun getirin, ne getirirseniz getirin. Kamuoyu zaten bunun karşılığını verir diyoruz. Bunu anlamayacak ne var bunda. Gücünüzü, siyasi olarak iradenizi kullanmaktan bile acizsiniz. Bunu anlatıyoruz zaten biz. " açıklamasında bulundu. 

Bugünkü gibi muhatap almama asla olmamıştır

Köse, Melih Gökçek dönemini hatırlatarak, ulaşım esnafına destek verdiklerini söyledi.  Başkan Köse, "Otobüs meselesi, ulaşım esnafı biz irade koymasak, bugün daha yazı gelmiyordu. Bu rakamlar yetmez. Bu rakamlar ulaşım esnafımızın sıkıntılarını çözmeye yetmez. Biz bunun daha çok olmasını istiyoruz. Hazırladık aslında. Ama bakıyoruz şimdi, biz bunu versek, veto etme yetkisi başkan da ya veto eder diye çekindik. Ulaşım esnafına Melih Gökçek'in destek verip, vermediği soruldu. Burada olmayanlar bunlarla ilgili rahat konuşabilir. Her zaman Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek, her zaman ulaşım esnafıyla birebir görüşmüştür, aynı masaya oturmuştur, her zaman çay, kahve içmişlerdir. Bugünkü gibi muhatap almama asla olmamıştır . Ve her zaman çözüm üretmişlerdir. Ve Melih Gökçek, ulaşım esnafını her zaman desteklemiştir. O yüzden sorun çıkmamıştır. Buradaki beceriksiz gibi değil yani." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428224/murat-kose-biz-ne-zaman-engel-olduk-size
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.