Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı

Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ekonomide de üretim konusunda işler hamdolsun gayet iyi gidiyor. Enflasyonun da belini kırdığımızda hiçbir engel kalmayacaktır.' dedi.
Ankara Masası
|
16 Nisan 2022, Cumartesi - 14:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nden Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katıldı

Erdoğan, yaptığı konuşmada ekonomiye yönelik mesajlar verirken " Ekonomide de üretim tarafında işler hamdolsun gayet iyi gidiyor. Enflasyonun da belini kırdığımızda artık hedeflerimize ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmayacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Kumluca, Kemer gibi ilçelerimizin Antalya şehir merkezi ile ulaşımları daha hızlı ve daha güvenli hale gelecektir. Türkiye'nin son 20 yılda gerçekleştirdiği büyük kalkınma hamlesi sayesinde, Cumhuriyetin tamamında yapılanların 5 katı 10 katı hizmete kavuşmuştur. İftihar edilecek alanların başında ulaştırma gelmektedir. Yurdun dört bir tarafını yeniden inşa ettiğimiz, geliştirdiğimiz yollarla, hava alanlarıyla donattık.

"Sıkıntıları ileriki günlerin bedeli olarak görüyoruz"

Salgın ve savaş krizlerinin ortasında yatırımıyla, ihracatıyla büyüyen bir Türkiye fotoğrafına sahip olmamızı bu altyapıya borçluyuz. Bugün yaşadığımız sıkıntıları ileriki günlerin bedeli olarak görüyoruz.

Diğer ülkelerin bugün başlasalar çeyrek asırda bitiremeyecekleri işleri biz çoktan bitirdik. Bu avantajı en güzel şekilde kullanarak, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına getirmeye kararlıyız. Hep söylediğimiz gibi bizim en büyük gücümüz milletimizin birliğidir. Hep birlikte 2023 hedeflerimize odaklanır, 2053 vizyonuna sarılırsak önümüzde durabilecek hiçbir güç yoktur.

"Fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sorunudur"

Ülkenin rotasını bozacak her türlü olayı deniyorlar. Tüm dünyada yaşanan sıkıntıları sanki sadece Türkiye'de yaşanıyormuş gibi gösteriyorlar. Yaşanan fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sorunudur. Türkiye bu sıkıntılardan en az etkilenen ülkelerden biridir. Milletimden, çoğu mevsimsel etkilerden kaynaklanan artışları felaket tellallığına dökenlere itibar etmemelerini istiyorum. Türkiye siyasi olarak, yakın tarihin en itibarlı konumundadır. Açılışını yaptığımız her eseri bu doğrulta atılan bir adım olarak görüyorum.

"Önümüzde engel kalmayacaktır"

Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmekte kararlıyız. Devletimiz ihtiyacı olan herkesin yanındadır. Ekonomide de üretim tarafında işler hamdolsun gayet iyi gidiyor. Enflasyonun da belini kırdığımızda artık hedeflerimize ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmayacaktır.
http://www.ankaramasasi.com/haber/1428903/cumhurbaskani-erdogandan-enflasyon-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.