Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vekillere enflasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partili vekillerle yaptığı görüşmede enflasyon odaklı bir mücadele olacağını vurguladığı "Öncelikli olarak enflasyonu tek haneli rakamlara düşürmekte kararlıyız." dediği öğrenildi.
Ankara Masası
|
06 Ocak 2022, Perşembe - 10:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vekillere enflasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili vekillerle beşinci istişare toplantısını dün gerçekleştirdi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda söz alan vekiller illerindeki sorunları, şikayetlerini, bölgelerin ihtiyaçlarını dile getirdi.

Enflasyonla mücadele

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise vekillere enflasyonla mücadele edeceklerini aktardığı belirtildi.

Enflasyonu tek haneye indirmek için çalışacaklarını vurgulayan Erdoğan'ın, "Önümüzdeki dönemde enflasyon odaklı mücadele olacak. Enflasyonu tek haneli rakamlara düşürmekte kararlıyız. Bundan sonraki çalışmalarımız, tedbirlerimiz bu yönde olacak" şeklinde değerlendirmeler yaptığı belirtildi.

Yeni ekonomi modelini iyi anlatın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir araya geldiği milletvekillerine de "Yeni ekonomi modelini vatandaşa iyi anlatın" talimatı verdi. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan'ın, bununla ilgili olarak da "Yeni ekonomi modelini herkese, her yönüyle iyi anlatın. Muhalefet yalan bilgi veriyor, kamuoyunu manipüle ediyor, yanlış bilgilerle piyasayı zehirliyor. Siz birebirde insanlarımıza gerçekleri, neler yaptığımızı anlatın. Eksiğiniz varsa da bilgi ihtiyacı konusunda vs Bakanlarımız her türlü yardımcı olsunlar" diye konuştuğu öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1219825/cumhurbaskani-erdogandan-vekillere-enflasyon-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.