Ankara'da ilçe ilçe 23 Nisan coşkusu yaşandı!

Ankaralılar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı.
Ecem Çetin
|
24 Nisan 2022, Pazar - 13:19
Ankara'da ilçe ilçe 23 Nisan coşkusu yaşandı!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Başkent'te coşkuyla kutlandı.

Belediyeler, renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. 

İşte Ankara’nın farklı ilçelerinde  23 Nisan coşkusu...,

Pursaklar 

Pursaklar Belediyesi tarafından Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar, marşlar, halter gösterileri, Halk Oyunları gösterisi, şiir, resim çalışmaları, kukla gösterileri ve Hacivat Karagöz gösterileri ile doyasıya eğlenirken, unutulmaz bir gün yaşadı. Çocuklara Türk bayrağı, kırmızı-beyaz balon ve çeşitli hediyeler verirken, büyük bir coşkuyla ve şölen havasında geçen kutlama töreninde düzenlenen etkinlikler, çocuklardan tam not aldı.

Kahramankazan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kahraman kazan’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Belediye,  gece havai fişek gösterisi düzenledi.

Yenimahalle 

Yenimahalle Belediyesi ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu gün boyu süren kutlamalar eşliğinde minik sakinlere yaşattı. Sabah saatlerinde belediye ve Murat Karayalçın Meydanı’nda düzenlenen törenlerle başlayan kutlamalar, bir dizi etkinlikle tüm gün sürdü.

Nefes Engelliler Sosyal Tesisi’nde, Ressam Rukiye Arısan Resim Atölyesi tarafından düzenlenen karma bağış sergisi ile başladı.TUBİL Minik Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu’nun dans gösterisi ve YENİMEK kurslarında eğitim gören Yenimahalleli çocukların gitar, bağlama ve keman dinletileri sunduğu “23 Nisan Özal Programı” ile son buldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1446232/ankarada-ilce-ilce-23-nisan-coskusu-yasandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.