Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e çağrı! 'Mansur Yavaş'ı desteklemenizi talep ediyoruz'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, "Bizimle beraber Mansur Yavaş'ı desteklemesini talep ediyoruz. İYİ Parti'nin de Mansur Bey'i desteklediğini biliyorum" dedi.
Ankara Masası
|
28 Nisan 2022, Perşembe - 14:59
Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e çağrı! 'Mansur Yavaş'ı desteklemenizi talep ediyoruz'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet TV'de, Cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Büyüksipahi'nin sorularını yanıtladı. 

Son günlerde Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması gerektiği sözleriyle gündemdeki yerini koruyan Ümit Özdağ'dan bir açıklama daha geldi.

Yavaş'ın aday gösterilmesi gerektiği sözlerini yenileyen Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Mevcut iki ittifak var. Bu iki ittifakın da içinde olmayız. Muhalefete Mansur Yavaş'ı aday gösterin dedik. Çünkü Mansur Yavaş'ın arkasında büyük bir halk desteği var. Biz bunu 7 Nisan'da söyledik ancak bu süreç içinde gördük ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın aday olmasını istemiyor.

"Türkiye yeniden Ekmeleddin vakası yaşamaya doğru gidiyor"

Türkiye yeniden Ekmeleddin vakası yaşamaya doğru gidiyor. Zafer Partisi'ne oy verme kararı almış birçok AK Parti'nin Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söylüyor. Mansur Bey'in gerekçesini tartışmıyorum sadece tespit ediyorum. Bağımsız aday olsa bile kazanır. Bu noktada ne yazık ki CHP'den büyük bir direnç geliyor.

" Kemal Bey'e sesleniyorum; siz aday olup lütfen Erdoğan'a can suyu vermeyin"

Biz Zafer Partisi olarak Mansur Bey'in aday olması konusunda ısrar gösteriyoruz. CHP aday göstermezse biz Mansur Bey'e teklif götürürüz. Kemal Bey'e sesleniyorum; siz aday olup lütfen Erdoğan'a can suyu vermeyin. Biz Zafer Partisi olarak Akşener'in Millet İttifak'ından ayrılarak bizimle beraber Mansur Yavaş'ı desteklemesini talep ediyoruz. İYİ Parti'nin de Mansur Bey'i desteklediğini biliyorum"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1459715/umit-ozdagdan-meral-aksenere-cagri-mansur-yavasi-desteklemenizi-talep-ediyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.