Bahçeli: Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
Ankara Masası
|
07 Eylül 2020, Pazartesi - 17:32
Bahçeli: Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, "Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.



"Zillet İttifakı zorlama yapıyor"

Bahçeli, erken seçim tartışmaları için, "Sabah akşam Zillet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağıyla ilgili bahis açılmakta, erken seçim zorlaması yapılmaktadır. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Muhalefetin adayına ilişkin tartışmalara gönderme yapan Bahçeli, "Gül isteyenlerin daha çok fidan dikme çabası beyhude bir gayrettir" değerlendirmesinde bulundu.



Yunanistan'a haydut dedi

Yunanistan ile yaşanan gelişmelere değinen Bahçeli, "Yunanistan’ın haksızlıkların ve hukuksuzlukların gölgesine sığınıp ikbal ve istikbal arayışına çıkması haydutluktur." diye ekledi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/148440/bahceli-cumhurbaskani-adayimiz-erdogan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.