E-5 karayolunda feci kaza: 1'i hamile,3 yaralı

İstanbul'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç,seyir halindeki iki araca çarptı. Hamile kadının içinde olduğu otomobil takla attı,kazada 3 kişi yaralandı.
Ecem Çetin
|
22 Mayıs 2022, Pazar - 12:26
E-5 karayolunda feci kaza: 1'i hamile,3 yaralı

Bahçelievler E-5 karayolunda Emirhan Y.'nin kullandığı otomobil araşırı hız nedeniyle kontolden çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü,önünde seyreden iki araca çarptı.İçerisinde hamile kadının bulunduğu otomobil orta refüje çıkarak takla attı ardından da metrelerce sürüklendi.

Vatandaşlar yardıma koştu 

Kazayı gören yaya ve sürücüler kazazedelerin yardımına koştu.İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Ters dönen araçtaki 3 yaralı sıkıştığı yerden çıkarıldı.

 Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, yol trafiğe kapatıldı.

Kazaya tanık olan Bülent Karadağ, “Biz aracımızla seyir halindeyken diğer araç makas atarken önce arabaya vurdu, sağdakine vurdu. Bana vuracakken fren yaptım. Çarptığı araç takla attı. Daha sonra Megan araç sonra birkaç arabaya çarparak durdu. Takla atan araçta şoför dahil üç yaralı, diğer araçtaki sürücü de yaralı, ilerde oturuyor. Üç arabaya birden makas atarak gitti” şeklinde konuştu.

Kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1520368/e-5-karayolunda-feci-kaza-1i-hamile3-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.