Etimesgut İstasyon Caddesi'nin alternatifine Başkentlilerden teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Etimesgut İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar” Projesini tamamlayıp Başkentlilerin hizmetine açtı. Trafik sorununu çözen yeni bulvara tam not veren vatandaşlar, özellikle sabah ve akşam pik saatlerde trafiğin gözle görülür şekilde rahatladığını söylediler.
Büşra Bayrak
|
28 Mayıs 2022, Cumartesi - 11:15
Etimesgut İstasyon Caddesi'nin alternatifine Başkentlilerden teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte trafik sorunun kangrene döndüğü noktalarda çalışmalar sürdürmeye devam ediyor.  Yılların trafik sorununu köprülü, katlı kavşak çalışmaları ve yeni yollarla çözen Büyükşehir Belediyesi Etimesgut İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar Projesini tamamladı. 

Toplam uzunluğu 9 kilometre olan ve 4 demiryolu geçiş köprüsü ve 1 alt geçitten oluşan bulvar projesinin maliyeti ise 126 milyon TL olduğu bildirildi.

Bölge sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar ise projeye tam not verdi. Alternatif Bulvarı kullanmaya başlayan vatandaşlar özellikle sabah ve akşam pik saatlerde bölge trafiğinin gözle görülür şekilde azaldığını vurguladı.

Yeni bulvarda konforlu ve güvenli seyahat etmeye başladıklarını söyleyen sürücüler,   Ankara Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür ettiler:

Tarkan Yayla: “Köprülü kavşak geçiş projesi bayağı bir yükü aldı. Arka taraftan da geçiş gidiş bağlantı yolu yapılıyor, onun da büyük faydası olacaktır. Bu projeler bizi sevindiriyor ve gururlandırıyor.”

Suat Çelik: ‘‘Başkanımız Mansur Yavaş bölge halkının yıllardır çektiği çileyi bitirdi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’

Yasin Uyanık: ‘‘Etimesgutluların ve Sincanlıların yıllardır çektiği çileyi sonlandıran Başkanımız Mansur Yavaş’tan Allah razı olsun, trafik çok rahatladı. Varacağımız yere 5 dakikada varabiliyoruz.’’

Kenan Özden: ‘‘Bölge halkı burada uzun yıllar sıkıntı çekti. İstasyon Caddesi geç de olsa açıldı ve ben çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’

http://www.ankaramasasi.com/haber/1535885/etimesgut-istasyon-caddesinin-alternatifine-baskentlilerden-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.