Yaz dizileri başlıyor... Hangi kanalda sizleri ne bekliyor?

Kış sezonu biterken, hazirandan itibaren yayınlanacak olan yaz dizileri ve oyuncuları belli oldu .
Ecem Çetin
|
30 Mayıs 2022, Pazartesi - 10:28
Yaz dizileri başlıyor... Hangi kanalda sizleri ne bekliyor?

Yaz mevsiminin gelişini en çokta, sıcacık ve samimi konuları ile yaz dizilerinden anlıyoruz. 

Sezonun iddiaları yapımları sezon finali yapmasıyla beraber, yaz dizileri ekranlarda yerini alacak.

İşte kanal kanal başlayacak olan diziler ve oyuncu kadrosu... 

Seversin

Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın başrollerinde yer alacağı Seversin dizisi, 1 Haziran Çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyicinin beğenisine sunulacak.

Ah Nerede

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Ah Nerede'den uyarlanacak aynı isimli dizide, Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın karakterlerini Nil Keser ve Oktay Çubuk canlandıracak.

Sevmek Zamanı

İlhan Şen ve Deniz Işın'ı bir araya getiren yeni ATV yaz dizisi Sevmek Zamanı ise sete çıktı. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan dizinin yayın tarihi henüz belli değil   

İçimizdeki Ateş

ATV'nin bir diğer yaz dizisi olan İçimizdeki Ateş için ise Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı bir araya geliyor. Dizi sete çıktı fakat ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

Gizli Saklı 

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'yı bir araya getirecek olan polisiye/romantik-komedi Gizli Saklı dizisi, sete çıktı. Fox TV'de başlayacak olan dizinin yayın tarihi açıklanmadı.

Senden Daha Güzel

Yaz dizisi denildiği zaman akla gelen Fox TV'nin bir diğer yaz dizisi ise Cemre Baysal ve Burak Çelik'in başrolünde yer alacağı Senden Daha Güzel dizisi oldu. 

Gül Masalı

Gülperi Özdemir ve Erdem Kaynarca'yı bir araya getiren Gül Masalı dizisi, yakında ATV'de başlayacak 

Kusursuz Kiracı 

Dilan Çiçek Deniz, Serkan Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerinde yer alacağı Kusursuz Kiracı dizisi, yaz sezonunda yayınlanacaktı. Fakat Fox TV'nin aldığı yeni karara göre dizi, yaz sonu yeni sezonun başlayacağı Eylül ayında ekranlara gelecek

Balkan Ninnisi

Erdal Özyağcılar, Emre Bey, Özlem Türkad ve Merih Öztürk'ün başrolünde yer alacağı Balkan Ninnisi, Makedonya'da çekimlere başladı. Dizi yakında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1537902/yaz-dizileri-basliyor-hangi-kanalda-sizleri-ne-bekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.