Rey Manaj kimdir?

Süper Lig kulübü Sivasspor ve Arnavutluk milli takımında forvet olarak oynayan Arnavut profesyonel futbolcu Rey Manaj kimdir?
Suat Mutlu
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 13:29
Rey Manaj kimdir?

Rey Aldo Manaj, Süper Lig takımlarından Sivasspor ve Arnavutluk milli futbol takımı için forvet olarak oynayan bir Arnavut profesyonel futbolcudur.

Gençlik Kariyeri Manaj, 1997 yılında Arnavutluk'un Lushnjë şehrinde doğdu ve genç yaşta ailesiyle İtalya'ya taşındı. Futbol kariyerine 11 yaşında Piacenza altyapısında başladı. Milan ve Atalanta gibi büyük akademilerde denemeler yaptı ancak başarılı olamadı. 2008 yılında Piacenza akademisine girmeyi başardı ve burada çeşitli başarılar elde etti.

Sampdoria ve Inter Milan 2013 yılında Cremonese'den Sampdoria'nın genç takımına kiralandı. Burada gösterdiği performansla dikkat çekti ve Serie A takımlarından Inter Milan'a transfer oldu. Inter Milan'da çeşitli maçlarda forma giydi ve Coppa Italia'da da yer aldı.

Kiralık Dönemleri Manaj, Inter Milan'dan kiralık olarak Pescara, Pisa, Granada ve Albacete gibi takımlarda oynadı. Bu dönemlerde de golcülüğüyle ön plana çıktı ve takımlarına katkı sağladı.

Barcelona ve Sonraki Dönem Inter Milan'dan ayrıldıktan sonra Barcelona B takımına transfer oldu. Burada da performansıyla dikkat çeken Manaj, daha sonra Serie A takımlarından Spezia'ya kiralandı. Son olarak Championship ekibi Watford'a transfer oldu ve burada da golcülüğünü sürdürdü.

Milli Takım Kariyeri Manaj, Arnavutluk'un genç milli takımlarında da forma giydi ve başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Sonrasında Arnavutluk A Milli Takımı'na çağrıldı ve milli formayla da başarılı bir performans sergiledi. Son olarak, 2023 yılında Süper Lig ekibi Sivasspor'a transfer olan Manaj, kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135963/rey-manaj-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.