Hudutsuz Sevda'nın yeni bölümü yayınlanacak mı? Bu hafta var mı?

NOW TV'de ekrana gelen Hudutsuz Sevda dizisi ilgiyle izleniyor. Dizinin fanları, bu hafta yeni bölümün olup, olmayacağını araştırıyor. Peki, Hudutsuz Sevda'nın yeni bölümü yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda bu hafta var mı?
Ecem Çetin
|
11 Nisan 2024, Perşembe - 00:00
Hudutsuz Sevda'nın yeni bölümü yayınlanacak mı? Bu hafta var mı?

Başrolünde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak'ın yer aldığı, Hudutsuz Sevda dizisi perşembe akşamları seyirci karşısına çıkıyor.

NOW TV'de ekrana gelen, ilk bölümünden itibaren seyircinin beğenisi kazanan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Hudutsuz Sevda, perşembe akşamı milyonları ekrana kilitliyor ve reyting rekoru kırıyor.

Dizinin fanları Hudutsuz Sevda'nın bayram haftasında ekrana gelip, gelmeyeceğini ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor.

Peki, Hudutsuz Sevda 11 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek mi? Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölümü ne zaman?

Hudutsuz Sevda bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek.Dizinin merakla beklenen 28. bölümü 18 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak.

Yapımını Medyapım'ın, yapımcılığını Fatih Aksoy, Merve Girgin Aytekin ve Direnç Aksoy Sidar'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Diziyi Bahadır Özdener kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Özgür Emre Yıldırım, Cemal Hünal, Çağla Irmak, Hülya Gülşen, Hülya Şen, Hayal Köseoğlu, Yaren Yapıcı, Canan Atalay, Mazhar Alican Uğur gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133271/hudutsuz-sevdanin-yeni-bolumu-yayinlanacak-mi-bu-hafta-var-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.