Özdağ: ”Değişmesi gereken bürokrat ya da bakanlar değil Tayyip Erdoğan’dır”

Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, sürekli bakan ve bürokratların değişmesini eleştirerek “ Değişmesi gereken Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
06 Haziran 2022, Pazartesi - 18:11
Özdağ: ”Değişmesi gereken bürokrat ya da bakanlar değil Tayyip Erdoğan’dır”

Selçuk Özdağ, Ankara masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Ekonomi başta olmak üzere ülkedeki  sıkıntılara işaret eden Özdağ, bunların çözümünün bakanlarını ya da bürokratları değiştirmek olmadığını söyledi.

Özdağ şunları söyledi:

“Değişmesi gereken Recep Tayyip Erdoğan’dır”

“Merkez Bankasında kaç başkan değişti, kaç tane Maliye Bakanı değişti Allah aşkına. Değişmesi gereken Recep Tayyip Erdoğan. Ne bakanlar ne TÜİK Başkanı ne öbür tarafta bir bürokrat, değişmesi gereken Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

“Sorunların kaynağı sistem ve Erdoğan’ın yönetim tarzı”

“Bakın Türkiye’nin 2 tane problemi vardır. Enflasyonun da, ekonominin de, bürokrasideki hiyerarşinin bozulmasının da, işçi ve memur alımlarındaki partizanca tutumların da üniversiteler de dahil olmak üzere yargıdaki problemlerin, bürokrasideki problemlerin, medyadaki problemlerin veyahut da öbür taraftaki problemlerin, belediyelerdeki problemlerin arkasındaki şey şudur:

1- Bugünkü sistemdir. Cumhurbaşkanlığı ve hükümet sistemidir.

2-Sayın Erdoğan’ın yönetme tarzıdır. Türkiye’yi yönetme tarzı doğru bir tarz değildir.”

“An geliyor yargının başında gibi görüyor kendisini, an geliyor yasamanın başında görüyor, an geliyor yürütmenin başında, an geliyor medyanın başında görüyor kendisini. İşte medya ile ilgili yorumlar yapıyor. Yargı ile ilgili yorumlar yapıyor, siyasi parti liderleri ile ilgili yorumlar yapıyor, hatta sosyal olaylarla Gezi olayları ile ilgili yorumlar yapıyor.” diyen Özdağ şöyle devam etti:

“İşsizlikten hayat pahalılığından memnun olan oyunu Ak Parti’ye versin”

“Eğer vatandaş bu zamlardan memnunsa, enflasyondan memnunsa, Türkiye’deki fakirlikten, yoksulluktan memnunsa, yolsuzluktan, intiharlardan memnunsa, her evde 4 kişiden bir kişi işsizken işsizlikten memnunsa versin milletimiz oylarını bunlara ... Ama memnun değilse, yandım Allah diyorsa, evlerdeki tencerelerde dert kaynıyorsa, eskiden evde tencereler kaynıyordu et değilse de kuru fasulye kaynıyordu. Gerçi şimdi kuru fasulye de et değerine doğru geldi. 40-50 lira arası kuru fasulyenin fiyatı olmaya başladı. Çay 50-74 lira arasında bir çay fiyatları oluşmaya başladı.”

“ Milletimiz memnun değilse bir değişime ihtiyaç var”

“ Milletimiz memnun değilse bir değişime ihtiyaç var. Bunun yolu da erken seçimdir. Erken seçimle beraber değişimdir, değişimle beraber restorasyondur. Restorasyonla birlikte meclisteki bir referandumla beraber Parlamenter Sisteme geçiştir. Daha sonra Türkiye’de parlamenter sistemle kuvvetler ayrılığıyla tam ve kamil manada tecelli ettiği bir sistemle Türkiye’nin yönetilmesidir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1556366/ozdag-degismesi-gereken-burokrat-ya-da-bakanlar-degil-tayyip-erdogandir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.