Mehmet Emin Ayaz'dan Gültekin Uysal'a eleştiriler

Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Emin Ayaz, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı hedef alan konuşmasında "Soyadı Uysal, ancak hiç de uysal olmayan tavırlar içerisinde olduğunu hatırlatırız" dedi.
Ankara Masası
|
14 Haziran 2022, Salı - 20:46
Mehmet Emin Ayaz'dan Gültekin Uysal'a eleştiriler

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı 5'inci birleşimi olağan toplantısında söz alan Ak Parti Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Ayaz, tartışmalara konu olan Demokrat Parti Genel Merkezi'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ayaz, binanın imar planında ticarethane olarak göründüğünü belirterek, bu plana onay vermelerinin mümkün olmadığını söyledi.

İmar planının parti merkezi olarak değiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Ayaz, böyle bir değişiklik teklifi geldiğinde binanın Demokrat Parti'ye devredilmesi konusunda onay vereceklerini belirtti.

"Soyadı Uysal, ancak hiçte uysal olmayan tavırlar içerisinde"

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın bir açıklamasına da tepki gösteren Ayaz şunları söyledi;

Uysal, 2019 yılında biz bu imar planını yaptığımızda TBMM’ye çıktı o tarihte AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altınışık’ı eleştirirken, şu cümleyi söyledi: “Adı Mümin, kendisi mümin olmayan.” diyerek kişilerin müminliğini eleştirdi. Şimdi bende burada soruyorum; kendisinin de soyadı Uysal, ancak hiç de uysal olmayan tavırlar içerisinde olduğunu hatırlatırız. Belki Gültekin Uysal Bey burada yok neden eleştiriyorsunuz diyebilirsiniz. Değerli arkadaşlar o günde TBMM’de Mümin Altınışık yoktu. Yani o orada eleştirirken normal, Allah rızası için Dışişleri Bakanlığı’nın yazısını iki kere okuyarak gelin  burada bakın Maliye Bakanlığı diyor ki burası değerli bir arsa. Versinler bir yer genel merkez yapsınlar ne istiyorlarsa yapsınlar. Burada Dışişleri Bakanlığı tehlikeye girer biz bunun nasıl imar planını yapacağız. Parti binası olarak zaten yapılmış, şunu söyleyeyim yine parti binası yapmak istiyorlarsa o teklifi de getirsinler onu da onaylayacağız.

İşte Ayaz'ın açıklamalarının tamamı...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1581779/mehmet-emin-ayazdan-gultekin-uysala-elestiriler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.