Davutoğlu'dan, Bahçeli’ye terör suçlaması

Ahmet Davutoğlu, Devlet Bahçeli’yi hedef alan bir video yayınladı. Bahçeli için çok sert ifadeler kullandı.
Zeliha Demirci
|
15 Haziran 2022, Çarşamba - 23:48
Davutoğlu'dan, Bahçeli’ye terör suçlaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nu;  "Zillet ittifakının ıslah olmaz üyesi Serok Ahmet’in, Diyarbakır’da düzenlenen “Demokratik Geleceğimizin İnşası: Kürt Meselesi” çalıştayında yaptığı konuşma, bu çalıştaya PKK’lıların ve FETÖ’cülerin aleni katılımı bölücü bir provokasyondur. Serok artık kartını açık oynamaktadır. Ve PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet, Türkiye’nin başına sarılmış beladır, kumanda edilen mandacıdır, geçmişi ve geleceğiyle siyasi kundakçıdır." sözleriyle hedef almıştı. 

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Bahçeli'ye cevap verdi. Önce “Bugün biraz uykusuz kalmanızı rica ediyorum. Saat 23:30’u bekleyin lütfen” mesajını paylaştı. Söylediği saatte "Sayın Bahçeli iyi dinleyin, belki bu sefer anlarsınız" notuyla bir video paylaştı.

Videoda; “Birtakım örgütlerden bahsediyorsunuz… Şimdi ben size sorayım. Terör başı Öcalan’a gül veren biri vardı. Şimdi size yoldaşım diyor hiçbir açıklama yapmadınız. Yoldaşının yoldaşı hakkında ne düşünüyorsunuz Sayın Bahçeli? Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ın televizyona çıkmasını neredeyse alkışladınız. Bunlar terörle iş birliği değil mi?" ifadeleri yer aldı. 

İşte Davutoğlu'nun paylaşımının tamamı...


http://www.ankaramasasi.com/haber/1583581/davutogludan-bahceliye-teror-suclamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.