İtalya'da ölen Eczacıbaşı çalışanları için tören

İtalya'da meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren Eczacıbaşı çalışanlarından İlker Uçak, Arif Cez ve Altuğ Erbil için Yalova'da tören düzenlendi.
Mevlüt Peker
|
24 Haziran 2022, Cuma - 14:43
İtalya'da ölen Eczacıbaşı çalışanları için tören

İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez, Fabrikalar Direktörü Altuğ Erbil ve Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak'ın cenazeleri, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri şirketinin Yalova'da bulunan fabrikasına getirildi.


Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, yaşamını yitirenlerin aileleri ve mesai arkadaşlarının katılımıyla Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri fabrikasının bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşarak, "Çalışma arkadaşlarımızı çok üzücü bir kazada kaybettik. Onların her biri ideal aile babası, örnek birer yönetici ve çalışma arkadaşları idi. Bu çok zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Hiç unutmayacağız, onları hep anacağız. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Helallik alındı, Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi; ardından naaşlar memleketlerine gönderildi.

Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazlarının ardından Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez'in naaşı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Fabrikalar Direktörü Altuğ Erbil'in cenazesi İstanbul'da, Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak'ın cenazesi Kocaeli'de defnedilecek.

Törene, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, yönetim kurulu üyeleri, holding çalışanları ve kazada yaşamını yitirenlerin aileleri katıldı.

Aynı kazada vefat eden Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar'ın cenazesi de İstanbul'dan uçakla Adana'ya gönderildi. Serhat Kenar'ın naaşı, Ceyhan ilçesinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

İtalya'nın Lucca şehrinden Treviso'ya gitmek için 9 Haziran'da 7 kişiyle yola çıkan helikopter bir zaman sonra radardan kaybolmuştu. Helikopterde 4 Türk ve 2 Lübnanlı ile 1 İtalyan pilot bulunuyordu. Enkaz 11 Haziran'da bulunurken, helikopterdeki 7 kişiden hiçbiri kurtulamamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1601308/italyada-olen-eczacibasi-calisanlari-icin-toren
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.