Davutoğlu,''Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na kimse mandacı diyemez''

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Osmaniye ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin ''Mandacı '' çıkışına yanıt verdi.
Onur Çetinkaya
|
26 Haziran 2022, Pazar - 11:46
Davutoğlu,''Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na kimse mandacı diyemez''

Osmaniye ziyaretinde esnafların sorunlarını dinleyen Davutoğlu, girdiği bir dükkanda esnafla, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile arasında geçen ''Mandacı'' polemiği hakkında konuştu.

İş yeri sahibinin Devlet Bahçeli'den özür dileyin demesine öfkelenen Davutoğlu, ''Devlet bey bana değil,Türkiye Cumhuriyeti'nde başbakanlık,Dışişleri Bakanlığı yapmış onunla temsil etmiş bir Yörük'e bir Türkmen'e mandacı dedi, PKK'lı dedi.'' ifadesini kullandı.

''Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na kimse mandacı diyemez''

Gelecek Partisi Genel Başkanı, ''O onu demeseydi ben de o videoyu doldurmazdım.Önce Devlet bey özür dileyecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin  Başbakanı'na kimse mandacı diyemez.'' sözleriyle Bahçeli'ye bir kez daha yanıt verdi.

Ne olmuştu? 

MHP lideri Bahçeli, partisinin  TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun,“Demokratik Geleceğimizin İnşası: Kürt Meselesi” çalıştayında yaptığı konuşmaya işaret ederek “Bu çalıştaya PKK’lıların ve FETÖ’cülerin aleni katılımı bölücü bir provokasyondur. Serok artık kartını açık oynamaktadır ve PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet, Türkiye’nin başına sarılmış beladır, kumanda edilen mandacıdır, geçmişi ve geleceğiyle siyasi kundakçıdır” diye konuşmuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Youtube’da bir video yayınlayarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklenmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1603685/davutogluturkiye-cumhuriyeti-basbakanina-kimse-mandaci-diyemez
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.