Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a televizyona çıkma çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, hakkında yolsuzluk iddialarında bulunan mevcut başkan Mansur Yavaş'a canlı yayına çıkma çağrısında bulunurken "Bende senin hakkında yolsuzluk iddiasında bulunuyorum. Gel beraber ekrana çıkalım" dedi.
Ankara Masası
|
28 Haziran 2022, Salı - 23:37
Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a televizyona çıkma çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, belediyeyi İYİ Parti'yle birlikte yönettiğini iddia ederken, CHP'lilere görev vermediğini ifade etti.

Mansur Yavaş'ın herkesi kullandığını öne süren Gökçek "Adı Cumhuriyet Halk Partili. Onun partisi yoktur. O MHP'li de değildir, İYİ Partili de değildir, CHP'li de değildir. Kendinin adamıdır. Kendisine çalışır. Kendine özgürdür. Seçimlere girmek için hepsini kullanır. HDP'yi de kullanır." diye konuştu.

" Çıkalım hadi gel"

Gökçek, Yavaş'ın sosyal medyada var olduğunu, televizyonlardan kaçtığını belirterek "50 sefer teklif ettim kendisine gel çıkalım. Benimle ilgili o kadar yolsuzluk iddiasında bulundu. Ben şimdi mahkemeye veriyorum kendisini. 200 bin TL'lik de dava açıyorum. Benim bir tane savcılıktan çıkan dosyam yok yolsuzlukla ilgili. Çünkü, iftira atıyor. Çünkü, evrakları tahrif ettirip iftira atıyor. Onu da yakaladım oda şu anda yargıda. FETÖ ile ilgili 4 tane suç duyurusunda bulundu. 4'ünde de ben doğrudan doğruya takipsiz kaldım. Bitti takipsiz kaldım olay bitti. Ama bitmesine rağmen bana halen pislik atarak beni karalamaya çalışanlar var. Bu çalışanlar sırf Mansur Yavaş'ın lafına dayanarak bunları yapıyorlar ve yanlış yapıyorlar. Ben de diyorum ki Mansur Yavaş'a ben senin belediyen de bol miktarda vurgun olduğunu iddia ediyorum. Gel ben iddialarımı ortaya koyayım, sen cevap ver. Sen iddialarını ortaya koy ben cevap vereyim ve kaçıyor. Kaçan adam haklı mıdır? Haksız mıdır? Kaçan adam kimse o haksızdır yalan söylüyordur. Gerçeği söylemiyordur. Çıkalım hadi gel" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1610425/melih-gokcekten-mansur-yavasa-televizyona-cikma-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.