Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a internet eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş yönetimi tarafından 914 köye çekilen internetin algı yönetiminden başka bir şey olmadığını söyledi.
Ankara Masası
|
27 Aralık 2020, Pazar - 13:25
Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a internet eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) Başkanı Mansur Yavaş, pandemi döneminde çocukların uzaktan eğitimde sıkıntı yaşamaması için 914 köye internet götürdüklerini açıkladı.

Yavaş’ın takdir toplayan bu girişimi hakkında açıklamalarda bulunan ABB eski Başkanı Melih Gökçek, işin sadece algın yönetimden ibaret olduğunu söyledi.

"Bu fiyata bu çıkmaz"

7 milyon gibi bir fiyata 914 köye internet alt yapısının sağlanamayacağını belirten Gökçek “Sadece bir gösteriş, sadece bir algı yönetimi, birilerine para kazandırma yöntemi. İhale yapılırken bu işleri yapabilecek 3 tane dev firma var. Bunlara direk vermiyorlar, en direk olarak kendi şirketine veriyor,  o şirkette başkasına veriyor. Bunu daha ucuza vermek varken sen niye kendi şirketine veriyorsun. İşin başka tarafı.  Yani burada sadece algı yönetimi yapılıyor “Mansur Amca çocuklara yetişti” yok böyle bir şey. Herkes evinde oturuyor bu da evinde oturuyor. Bu fiyata bu çıkmaz. Eğer doğru düzgün bir ağ kuracaksan, eve bağlantı kuracaksın. Eve bağlantı yapmaya kalkarsan bu 7 milyona çıkacak iş değil. 900 küsür yerde. “ diye konuştu.

"İnternet işi bir fiyaskodur"

Gökçek, internet işinin tam bir fiyasko olduğunu ifade ederken “Bu algı yöntemini yaptı, herkes böyle biliyor yeter. Sabah akşam televizyonda Fox’ta haber yaptırsın, işi kapmaya çalışsın. İnternet işi bir fiyaskodur. Arka tarafta köy odalarını görüyorsunuz. O köy odalarının içindeki masalar, sandalyeler, çay ocakları hepsi Melih Gökçek zamanında dağıtılmıştır. Tamam bizde bir takım açılışlar yaptık ama sabahtan akşama kadar bir yönetimi içine girmedik.” Dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/473562/melih-gokcek-mansur-yavasa-internet-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.