Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya'dan ilk açıklama

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ilçede etkili olan kum fırtınası nedeniyle mevsimlik işçilerin yaşadığı köylerdeki bazı çadırların uçtuğuna yönelik haberler aldıklarını söyledi.
Ankara Masası
|
12 Eylül 2020, Cumartesi - 17:45
Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya'dan ilk açıklama
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, kum fırtınasının etili olduğu ilçedeki son durumu anlattı. Saat 15:30 civarında başlayan kum fırtınası ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Yıldızkaya, vatandaşların hemen uyarıldığını söyledi. Ankara Valisi Vasip Şahin'in açıklamasını hatırlatarak 6 kişinin yaralandığına dikkat çeken Yıldızkaya, "Bunların hepsi de ayakta tedavi edildiler. Ciddi bir kaybımız yok." dedi.


Mevsimlik işçilerin yaşadığı köylerde çadırların uçtuğuna dair haberler aldıklarını dile getiren Başkan Yıldızkaya, "Biz de kriz masasında onlara ulaşmaya gayret ediyoruz. Yer yer bazı ağaçlar devrildi. Şu anda büyük bir olumsuzluk yok. Meteorolojinin uyarısı gereği teyakkuzdayız. Herkesi evlerinde olmaya, kapılarını ve pencerelerini kapamaya davet ettik." şeklinde konuştu.



Yıldızkaya, kum fırtınası sırasında yer yer bazı mahallelerde elektrik kesintisi olduğunu ancak bunların kısa süre sonra giderildiğini ekledi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/161370/polatli-belediye-baskani-yildizkayadan-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.