Mehmet Yılmazer: Mansur Yavaş yine yalan söyledi

​AK Parti Ankara İl Başkanı Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Mansur Yavaş'ın "Murat Karayalçın'dan sonra belediye 1 metre metro yapmadı" açıklamalarının yalan olduğunu belirtti. Yılmazer "Karayalçın 1993 yılında belediye başkanlığını bırakmıştır. Batıkent metrosu 1997’de hizmete girdi. Bu şehirde 64 km metro var" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
30 Haziran 2022, Perşembe - 10:25
Mehmet Yılmazer: Mansur Yavaş yine yalan söyledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün akşam "Değişim İşleyişte" sloganıyla, 110 projeyi kapsayan "3. Yıl Yeni Projelerin Temel Atma, Açılış ve Tanıtım Töreni" düzenledi. Törene CHP ve Saadet Partisi liderlerinin yanı sıra eski belediye başkanları da katıldı.

"Mansur Yavaş yine yalan söyledi"

Projelerini hakkında konuşan Mansur Yavaş'ın metro ile ilgili açıklamalarına ise AK Parti cephesinden tepki geldi.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer " Mansur Yavaş yine yalan söyledi"  ifadeleriyle "'Ankara’da Murat Karayalçın 23 km metro yaptı, sonra Belediye 1 km metro yapmamıştır' dedi. Bak Sayın Yavaş. Karayalçın 1993 yılında belediye başkanlığını bırakmıştır. Batıkent metrosu 1997’de hizmete girdi. Bu şehirde 64 km metro var." paylaşımında bulundu.

"Birde metro ne oldu diye soruyor"

Mansur Yavaş, metro ile ilgili "Sayın Murat Karayalçın, bu kente yapılan 23 km’lik metronun imarıdır. Kendisine bir kez daha herkesin önünde teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede bu metroları, Ankara halkına kazandırmıştır. Ondan sonraki dönemde ise belediye 1 metre metro yapmadı. Sanki bu yapmayan bizlermişiz gibi iki de birde metro ne oldu diye soruyor." ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1614188/mehmet-yilmazer-mansur-yavas-yine-yalan-soyledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.