Turgut Altınok, Keçiören'de selin zarar verdiği yerleri ziyaret etti

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Maalesef önceki yağışlarda ve bugün yine uyarılarda bulunmamıza rağmen böyle acı bir olayı yaşadık. Yetkili kim varsa ASKİ, Büyükşehir herkes görevinin başında bulunsun, önlemler ivedilikle alınsın dedik. Ankara'nın büyük bir altyapı sorunu var" dedi.
Zeliha Demirci
|
01 Temmuz 2022, Cuma - 00:14
Turgut Altınok, Keçiören'de selin zarar verdiği yerleri ziyaret etti

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan yağış sonrası oluşan Keçiören'de sel meydana geldi. Birçok ev ve iş yerini su basarken, İncirli Mahallesi'nde ani gelen sel suyunun bir binanın bodrum katına dolması sonucu 21 yaşındaki Busenur Doğanay hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışması sonrası Doğanay’ın cansız bedeni çıkarılarak Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Felaket bölgelerini ziyaret eden Turgut Altınok sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İlk önce Busenaz Doğanay'a rahmet ve ailesine sabırlar dileyen Altınok şöyle kaydetti;

"Maalesef önceki yağışlarda ve bugün yine uyarılarda bulunmamıza rağmen böyle acı bir olayı yaşadık. Yetkili kim varsa ASKİ, Büyükşehir herkes görevinin başında bulunsun, önlemler ivedilikle alınsın dedik. Ankara'nın büyük bir altyapı sorunu var.

Defalarca tekrarladık, gereken yapılsın, yağmur-kanal projesi tamamlansın, insanlarımızı kaybetmeyelim dedik. Fakat durum ortada. Zamanında temizlenmeyen mazgallar, rögarlar nedeniyle eksik olan bölgelere yenilerinin yapılmaması nedeniyle olanların yenilenmemesi nedeniyle kısa süreli bir yağış büyük felaketlere, can ve mal kayıplarına sebep oluyor. Biz ilçe belediyesi olarak her zaman üzerimize düşenden fazlasını yaptık ve yapıyoruz. Ekiplerimiz hala teyakkuzda ve çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrım yapmadan vatandaşlarımıza el uzatıyor, hizmetlerine koşuyoruz. Çünkü onların derdi sıkıntısı bizim derdimiz ve sıkıntımız. İnşallah bir daha böyle acılar, sıkıntılar yaşamayız. Temennimiz budur."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1627817/turgut-altinok-keciorende-selin-zarar-verdigi-yerleri-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.