2022 çocuk sünnet oldu

Keçiören Belediyesi, her yıl düzenlenen sünnet şöleninde 2022 yılında 2022 çocuğu sünnet ettirdi.
Onur Çetinkaya
|
05 Temmuz 2022, Salı - 10:20
 2022 çocuk sünnet oldu

Keçiören Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz sünnet şöleninde aileler ve sünnet olan çocuklar Azerin konseriyle coşkulu bir akşam yaşadı. 

Şölene, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 ''Hızla büyüyen Türkiye''

Turgut Altınok, “2022 yılında 2022 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Yıllardır yaptığımız, gelenek haline gelen sünnet şölenimizi gerçekleştirmekten mutluluk duyduk. Geleceğimiz, istikbalimiz olan güzel yavrularımıza, ailelerine hayırlı olsun. Kıymetli ses sanatçımız Azerin Hanım’a, saz sanatçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Altınok,'' Altınok, “Gün olacak ülkemizi bu çocuklarımız yönetecek. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin geleceği çok parlaktır ve bu çocuklarımızla çok daha parlak olacaktır. Neden derseniz; düne değil bugüne, geleceğe bakın. Dün ne vardı, bugün ne var ve yarınlarda neyimiz olacak. Şuan hızla büyüyen, dünyada söz sahibi olan bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.'' diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1634938/2022-cocuk-sunnet-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.