Yetkin Öztürk’ten, Servet Avcı’nın “ABB’de yolsuzluk” imasına tepki

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Mansur Yavaş’ın danışmanı Servet Avcı’nın ‘Serpico’ başlığıyla kaleme aldığı yazıda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk imasında bulunmasına tepki gösterdi. Öztürk, “İmadan nefret ederim. Varsa bir şeyin neden köşe yazıyorsun? Götür ver teslim et. Gereken her şey yapılsın” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 22:50
Yetkin Öztürk’ten, Servet Avcı’nın “ABB’de yolsuzluk” imasına tepki

Yetkin Öztürk, Ankara Masası Gündem programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Atik’in ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker ile Mansur Yavaş’ın Danışmanı Servet Avcı arasındaki gerilimi ve Avcı’nın yolsuzluk imasında bulunduğu ‘Serpico’ başlıklı yazısını hatırlatması üzerine, basın aracılığıyla göndermeler yapılmasının doğru olmadığını vurguladı.

“Karanlıkta kimse göz  kırpmasın”

"Karanlıkta göz kırpılmaz. Ben nereden bileceğim kim?” diyen Öztürk, şunları söyledi:

“ Ben açık siyaset yapan biriyim imadan nefret ederim ve anlamam. Karanlıkta kimse göz  kırpmasın. Varsa bir şeyin neden köşe yazıyorsun? Niye yazı yazıyorsun? Götür ver teslim et. Gereken her şey yapılsın kim yapıyorsa.”

“İma ettiğin değil Ankara Büyükşehir Belediyesi yara alır”

“ İma ettiğin, karanlıkta göz kırptığın kişi yara almaz. Ankara Büyükşehir Belediyesi , onun başkanı Mansur bey. Ankara'ya bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Herkes işini yapsın.”

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “ Rahatsızlık varsa götürsün versin bulunamıyorsa da görevinden azlini istesin. Kimse kimseye silah zoru ile hiçbir makamda tutamaz. Bu işlerde gönüllük esası vardır.” ifadesini kullandı.

Adnan Beker'e destek

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker’in geçmişte Melih Gökçek ile iş yaptığı yönündeki göndermelere ve eleştirilere de karşı çıkan Öztürk, “ Birileri geçmiş dönemde biri ile ticaret yaptı diye ne yapacak? İnsanlar idam sehpasına mı çıkarılacak? Böyle bir şey olabilir mi? Sen o insanın şu anda temsil kabiliyetine bakacaksın, yeteneğine bakacaksın . İnsanlar geçmişi ile mi yargılanacak günü yaşarken.  Böyle bir şey olabilir mi? Mümkün mü böyle bir şey olamaz . Bunu doğru bulmuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1643561/yetkin-ozturkten-servet-avcinin-abbde-yolsuzluk-imasina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.