Twitter CoTweets özelliğini test etmeye başladı

Sosyal medya platformu Twitter, sosyal ağ kullanıcılarıyla bu hafta yeni bir özelliği test etmeye başladı. CoTweets özelliği, iki ayrı hesabın tek bir tweeti birlikte yazmasına ve iki ayrı kişinin tek bir tweette etiketlenmesine imkan veriyor.
Mevlüt Peker
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 09:59
Twitter CoTweets özelliğini test etmeye başladı

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, CoTweets ismini verdiği bir özelliği bu hafta test etmeye başladı. Yeni özellik CoTweets ile birlikte iki farklı hesap tek bir tweet atabiliyor. Yeni özellik tüm kullanıcılara açıldığında böyle görünecek:

Twitter sözcüsü Joseph J. Nuñez, yeni özelliğe ilişkin olarak, “İnsanların Twitter'da işbirliği yapması için yeni yollar keşfetmeye devam ediyoruz. İnsanların ve markaların büyümek ve yeni kitlelere ulaşmak ve diğer hesaplarla işbirliklerini güçlendirmek için bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için sınırlı bir süre için CoTweet'leri test ediyoruz" bilgisini verdi.

Bazı Twitter kullanıcıları CoTweets özelliğinin bugün kendi hesaplarında aktif olduğu yönünde paylaşımda bulundu. İlk olarak tweet bir kişi tarafından yazılacak ve bir başka kişi “ikinci yazar” olarak eklenecek. Ardından ikinci yazarın daveti onaylaması ile ortaya çıkan tweet, iki kişi tarafından birlikte yazıldığı anlamına gelecek. Fakat cevaplar yalnızca tweetin ana yazarına yönelik gelecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1643837/twitter-cotweets-ozelligini-test-etmeye-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.