Yanan aracın sürücüsünü kurtarmak için zamanla yarıştılar

Amerika’nın Ontario eyaletindeki Toronto kentinde otoyolda bir araç sürücüsü, epilepsi nöbeti geçirerek kaza yaptı. Araçtan yanmaya başlayınca sürücüyü yoldan geçen insanlar kurtarmaya çalıştı. Sürücünün hayatı için zamanla yarışa girenler bir can kurtarmayı başardı.
Mevlüt Peker
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 16:10
Yanan aracın sürücüsünü kurtarmak için zamanla yarıştılar

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin Ontario eyaletine bağlı Toronto şehrindeki Kraliçe Elizabeth Otoyolunda bir araç sürücüsü seyir durumundayken epilepsi nöbeti geçirdi.

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı ve orta refüje çıktı. Otomobilden dumanlar yükselmeye başlarken, diğer araç sürücüleri araçlarını durdurarak yaralı sürücü için seferber oldular. Yoldan geçen 3 kişi, yanmaya başlayan otomobildeki sürücüyü kurtarabilmek için adeta zamanla yarıştı.

Uzun uğraşlar sonrası kapıyı açmayı başaran 3 vatandaş, 36 yaşındaki Amerikalı sürücüyü otomobilinden çıkardı. Sürücü çıkarıldıktan saniyeler sonra araç alevlere teslim oldu.

Sürücü için seferber olanlardan Fabricio Lauar, "O anda onu dışarı çıkarmamız gerekiyordu, birkaç saniye sonra araç patlayabilirdi. Hepsi ekip çalışmasıydı, onu çıkardığımız için şanslıydık" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1644930/yanan-aracin-surucusunu-kurtarmak-icin-zamanla-yaristilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.