CHP’li Ağbaba: Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP’nin en alttan en üste kadar tüm üyelerin Cumhurbaşkanı adayında uzlaştığı ismin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirtti.
Mevlüt Peker
|
27 Temmuz 2022, Çarşamba - 15:50
CHP’li Ağbaba: Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu

MGTC (Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti) ziyaretinde gazetecilerin, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair soruyu yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2023 seçimlerinde 6’lı masanın mutabık kalacağı adayla milletin karşısına çıkacaklarını vurguladı.

Millet İttifakı'nı oluşturan partiler arasında en büyük partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu hatırlatan Veli Ağbaba şunları söyledi:

“İttifakın kurucusu ve bugüne gelmesini sağlayan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bizim adayımız da Kemal Kılıçdaroğlu. Ama 6’lı masanın alacağı karar önemli. Bir kez daha Malatya’da da ifade edelim ki CHP’nin en alttaki üyesinden en üstteki MYK’sına kadar hepsinin üzerinde uzlaştığı aday Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Partimizde de adaylık tartışması bu kadardır. Onun dışındaki sözler bizi ilgilendirmiyor.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1677754/chpli-agbaba-cumhurbaskani-adayimiz-kilicdaroglu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.