Bahçeli, "Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'yi geri götürmek istiyorlar. Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar" diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
25 Eylül 2022, Pazar - 17:09
Bahçeli, "Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2023'e doğru aday belli karar net mitinginin dördüncüsünü Erzurum'da gerçekleştirdi.

Konuşmasında Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 2023'te yırtılıp atılacaktır idyen Bahçeli, " Türk milleti mührü eline aldığında zillet partilerini gören olmayacaktır" diye konuştu.

Çok çalışacağız diyen MHP lideri,"  Çok çalışacağız. Türkiye'yi büyüteceğiz. Umutları büyüteceğiz. Hedefleri büyüteceğiz. Huzuru büyüteceğiz." ifadelerini kullandı.

"Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır"

Her mitinginde Cumhur ittifakının adayını yineleyen Bahçeli, "  Yol haritamızı hazırladık. Rotamızı çizdik. Önümüze fitne bariyeri dikenleri ezip geçtik. İman, irade ve bin yıllık kardeşlik sancağı altında Cumhur İttifakı olarak birleştik. Varsın birileri köhne cumhurbaşkanı adaylarını arayadursun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." diye hitap etti.

"Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar"

Türkiye'yi geri götürmek istiyorlar. Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar diye konuşan Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Bahçeli, " Kılıçdaroğlu 2 Ağustos’ta Erzurum’a gelerek yalanlarına yenilerini ekledi. Bu ziyaretinde helalleşmek istediğini belirtti. Kılıçdaroğlu önceki konuşmasında, ‘Selahattin Demirtaş’ın Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız' demişti.  Kılıçdaroğlu bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Kimlere mesaj veriyorsunuz? Cezaevinde bulunan bir terör suçlusunu nasıl dışarı çıkaracaksınız? Söyleyin bana, Demirtaş PKK'lı değil mi? Demirtaş bölücü değil mi?" diye konuştu.

Elazığ'da 'Afiş' tartışması 

MHP Genel Başkanı konuşmasında, " Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Elazığ'a gitti, Gakkoşlar dersini verdi. Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a şeref madalyası takacağım sözü afişe edildi. CHP'li bir milletvekilinin ve aynı zamanda Kılıçdaroğlu'nun dış politika başdanışmanının Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor diye yaptığı açıklama da gözler önüne serildi. Bu pankartlarda yazılanların hepsi doğrudur, hatta daha fazlası vardır. Üstelik Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a şeref madalyası takacağım sözünün yazılı olduğu afişte poz vermesi, ‘barışacağız’ demesi, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır." ifadelerini kullandı.

"Gizli ajanda var mı?"

Sözleriyle CHP liderine seslenen Bahçeli, " Kılıçdaroğlu, PKK'nın emellerine sarılmıştır. Bir defa da olsa dürüstçe olsa itiraf etsin. İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu? Böyle bir gizli ajandaları var mı?" şeklinde konuştu.

"Önümüzdeki yıllar kurşun gibi ağır olacaktır"

Devlet Bahçeli, "Ülkemizin güvenliğini emperyalizmin kuklaları teslim alamaz. Bilmeyen varsa söyleyin, biz milletin ruh kökü olan Cumhur İttifakı'yız. Türkiye'ye sahip çıkacağız Önümüzdeki yıllar kurşun gibi ağır olacaktır. " dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1799549/bahceli-turk-milletinin-sinir-uclariyla-oynuyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.