Keçiören’de engellilere özel sinema etkinliği

Keçiören Belediyesi'nin, ‘Engelsiz Keçiören’ sloganıyla engelli bireylerin sosyal hayatta daha çok yer almaları için düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikler sürüyor. Belediye otobüsleriyle evlerinden alınan engelli bireyler, gittikleri sinema salonunda patlamış mısır eşliğinde "Öksüz Kız" filmini izledi.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 13:43
Keçiören’de engellilere özel sinema etkinliği

Keçiören Belediyesi Huzurevi Müdürlüğüne bağlı Engelli Danışmanlık Birimi, engelli bireylere özel sinema etkinliği tertipledi.

Keçiören’de hizmet veren bir AVM’nin sinema salonuna götürülen engelli bireyler, “Öksüz Kız” filmini seyretti. 

Patlamış mısır eşliğinde animasyon filmi “Öksüz Kız”ı keyifle izleyen engelli bireyler, filmin bitimiyle beraber Keçiören Belediyesine ait otobüslerle tek tek ikametlerine bırakıldı.

Farklı engel gruplarında bulunan bireylerin sosyal yaşama katılımını sağlamak için kültürel ve sosyal aktivitelerin çeşitlilik sayısını artırdıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Engellilerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve onlara daha keyifli bir hayat sunmak için Belediyemiz tarafından yapılan hizmetler 1994’te başlamıştır. Bu tarihten itibaren büyük emeklerle hizmetlerimizi geliştirerek ‘Engelsiz Keçiören’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bizim için bir engellimizin gönlü tüm dünyadan daha zengindir. Onları sosyal hayata ne kadar fazla dâhil edebilirsek biz de o kadar mutlu oluyoruz. Hepsi başımızın tacı. Onlara gönülden destek veren engelli ailelerimiz de başımızın tacı.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1679414/keciorende-engellilere-ozel-sinema-etkinligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.