Ankara'da freni boşalan otobüs dükkana daldı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir özel halk otobüsünün freni boşalmasıyla yol kenarındaki tekstil dükkanına çarptı. Kazada kimsenin burnu bile kanamadı.
Ankara Masası
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 17:34
Ankara'da freni boşalan otobüs dükkana daldı

Olay Ankara'nın Keçiören ilçesi Uyanış Mahallesinde meydana geldi. 

Oktay Suna'nın idaresindeki Keçiören-Kızılay seferini yapan yapmak için hareket eden 06 DD 9606 plakalı özel halk otobüsünün freni boşaldı ve kontrolden çıktı. Freni arızalanan otobüs cadde üzerindeki bir tekstil dükkanına çarparak durabildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ürkütücü kazada ölen ya da yaralanan kimse olmadı. Otobüs çekici yardımıyla yol kenarına çekildi.

"Kimseye zarar gelmedi"

Tekstil dükkanın sahibi  Zeynep Gürpınar bu şekilde kazaların sürekli olduğunu söylerek şu ifadeleri kullandı;

  Otobüsün freni patlamış. Tabi ki burası yokuş ve bu tarz olaylar sürekli oluyor. Bir kaç ay öncesinde de bir tır yine aynı böyle oldu. Zayiat verdi bir çok arabaya çarptı. Ufak tefek şeyler. Çocuklarımız yaz tatili olduğu için kapının önünde oynuyordu. Çocuklar yukarı doğru kaçınca otobüs bu tarafa çevirmiş çocuk yok diye. En azından şükür edecek çok şeyimiz var. Tabelamız eğildi, demirlerimiz eğildi onun dışında bir zayiat yok. Kolona çarpmasaydı direkt dükkanın içindeydi. Ölü ya da yaralı yoktu, otobüsün için de yolcu yoktu. Kimseye zarar gelmedi” 

"Yolda çocuklar vardı"

Çocuklara vurmamak için dükkana girdiğini belirten Otobüs Şoförü Oktay Suna şöyle konuştu;

 “Yoldan dönecektim, frenler boşaldı. Yolda çocuklar vardı. Ben de aracı boş gördüğüm yere sürmek zorunda kaldım. Ancak o şekilde durdurabildik. Arka tarafta iki yolcu vardı. Sert bir kaza olmadı. Çocuklara vurmamak için oraya girmek zorunda kaldım. Çok şükür kimsede bir şey yok

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1681112/ankarada-freni-bosalan-otobus-dukkana-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.