Mamak'lı çocuklar yüzme öğreniyor

Ankara Mamak'ta çocukların yüzme öğrenmesi amacıyla Mamak Belediyesi tarafından ilçenin birçok yerine derinliği 140 CM olan portatif havuzlar inşa edildi.
Ankara Masası
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 10:17
Mamak'lı çocuklar yüzme öğreniyor

Mamak Belediyesi,  Lalahan, Şafaktepe, Kartaltepe ve Durali Alıç Mahalleleri’nde derinliği 140 cm olan   portatif yüzme havuzlarıyla çocuklara yüzme öğretiyor.

Hedef 9 yüzme havuzu

Mamak Belediyesi, yüzme  eğitimlerine sadece portatif havuzlarda değil olimpik havuzlarda da devam ediyor.

Altıağaç Karaağaç Yüzme Havuzu ile de çocuklara olimpik bir alanda ücretsiz hizmet sağlıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçede  yüzme havuzu hedefinin 9 olduğunu belirterek,  Ekin Yüzme Havuzu’nun da yakında hizmete açılacağını duyurdu.

"Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın"

Köse, havuzlara olan ilginin yoğun olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "  “Portatif yüzme havuzlarımızda çocuklar yaz boyu hem yüzme öğreniyor hem de güneşin, yazın tadını çıkarıyor. Altıağaç Karağaç Yüzme Havuzumuza da büyük bir ilgi var. Çocuklarımızın yüzme öğrenmeye isteklerini gördükçe doğru şeyler yaptığımızı görüyoruz. Mamak’ta yüzme bilmeyen çocuk kalmasın mottomuz inşallah gerçek olacak. Açacağımız yeni havuzlarımızla daha çok çocuğumuza ulaşma fırsatımız olacak. Bizler Mamak için başkentimiz için çalışıyoruz”



http://www.ankaramasasi.com/haber/1685133/mamakli-cocuklar-yuzme-ogreniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.