Eren Erdem'in Halil Sezai tweeti tepki topladı

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'in yaşlı bir adamı darp ettiği ortaya çıkan Halil Sezai'nin gözaltına alınırken paylaştığı tweeti tepki topladı.
Ankara Masası
|
16 Eylül 2020, Çarşamba - 14:54
Eren Erdem'in Halil Sezai tweeti tepki topladı
Ünlü şarkıcı Halil Sezai yaşlı bir adamı darp ettiği iddiası ile gözaltına alındı.
CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ise gelişmenin gündeme gelmesi ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Sanatçı Halil Sezai ile ilgili gözaltına alındığına dair haberler gündeme geldi. Durumu yaptığımız görüşmelerle teyid ettik. Kendisi şu an ifade vermekte olup, ifade sonrası serbest kalacağını umuyoruz. Avukat arkadaşlarımız yanındadır. Kendisi gayet iyidir. Sağlıklıdır" ifadesini kullandı.
Erdem'in bu tweeti Halil Sezai'nin yaşlı adamı darp ettiğine yönelik görüntülerin ortaya çıkması ardından tepki topladı. CHP'li Erdem gelen tepkiler üzerine yeni bir mesaj atmak zorunda daha kaldı.
Erdem söz konusu mesajında şu ifadeleri kullandı: Siyasi yaşamım boyunca, gözaltına alınan her sanatçı, aydın, gazeteci, yazar, siyasetçi, “düşünce açıkladığı için yargılanan yurttaşlarımızın” yanında oldum. Bu nedenle insanlar başlarına iş gelince beni ararlar. Bu son derece doğal bir durumdur, normaldir. Halil Sezai gözaltına alınınca, bana ulaşan her yurttaşımıza yaptığım gibi konuyla “bana aksettirilen şekliyle” ilgilendim, takip ettim. Ancak konuyu etraflıca sabah TV’den öğrendim. Şiddeti onaylamam mümkün değildir, amasız ve fakatsız şiddetin her türüne karşıyım.

http://www.ankaramasasi.com/haber/169734/eren-erdemin-halil-sezai-tweeti-tepki-topladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.