Ankaralılar Birlik Aşı Aşuresi’nde bir araya gelecek

Muharrem Orucu’nun ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen sene olduğu gibi bu sene de Ankaralıları “Birlik Aşı Aşuresi” etkinliğinde buluşturacak. Gençlik Parkı’nda 21 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek aşure günü etkinliğinde ünlü sanatçılar Sabahat Akkiraz ve Özcan Türe türkülerini Başkentliler için seslendirecek.
Mevlüt Peker
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 11:10
Ankaralılar Birlik Aşı Aşuresi’nde bir araya gelecek

Muharrem Orucu sonrası “Birlik Aşı Aşuresi” etkinliği düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen sene olduğu gibi bu sene de binlerce Ankaralıyı kardeşlik ortamında buluşturacak.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da 21 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek “Birlik Aşı Aşuresi” etkinliğine katılarak birlik ve dayanışma mesajları verecek.

Semah ve türküler

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Ankara Kent Konseyi öncülüğünde STK’ların (sivil toplum kuruluşları) desteğiyle gerçekleştirilecek etkinlik Gençlik Parkı’nda yapılacak.

Zafer Akkaş’ın sunuculuğunu yapacağı “Birlik Aşı Aşuresi” etkinliğinde semah dönülecek, türküler söylenecek. 21 Ağustos Pazar günü saat 15.00’te başlayacak etkinliklerde Özcan Türe saat 20.00’de, Sabahat Akkiraz ise saat 21.00’de Gençlik Parkı’nda kurulacak sahnede olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1721228/ankaralilar-birlik-asi-asuresinde-bir-araya-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.