Özgür Özel'den Gülşen'in sözlerine tepki: "Tanımlama doğru değil. Mutlaka düzeltilecektir"

CHP TBMM Grupbaşkanvekili Özgür Özel, İmam Hatiplerin dinin gereklerini devlet eliyle öğretmek üzere CHP döneminde kurulan okullar olduğunu belirterek Gülşen’in sözlerine tepki gösterdi. Özel,“Maksadını aşmış bir espri. Çok rahatsız edici şekilde insanların kalbini kırdı. Hızlı bir şekilde telafi edileceğini ümit ediyoruz. Biz de takip edeceğiz.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
25 Ağustos 2022, Perşembe - 17:03
Özgür Özel'den Gülşen'in sözlerine tepki: "Tanımlama doğru değil. Mutlaka düzeltilecektir"

İmam hatipliler için söylediği söz sonrası şarkıcı Gülşen’e yönelik tepkiler sürüyor.

Gülşen’in sözlerine bir tepki de CHP’den geldi.

'Şaka da olsa hiçbir okula böyle bir tanımlama doğru değil'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Meclis'te yaptığı açıklamada, “İmam hatipler, diğer okullarımız gibi hepimizin bu memleketin evlatlarını yetiştiren, yasayla kurulmuş, CHP döneminde kurulmuş ve dinin gereklerini insanlara doğru şekilde ve devlet eliyle ve denetimiyle öğretecekler yetiştirmek üzere kurulmuş okullar. Hiçbir okula yapılmaması gerektiği gibi bu okullarla ilgili de öyle bir espri de olsa şaka da olsa, tanımlama doğru değil.” ifadelerini kullandı.

“Maksadını aşmış bir espri ama mutlaka düzeltilecektir”

Özel, “ Nasıl bir açıklama yapıldı bilmiyorum ama mutlaka düzeltilecektir. Maksadını aşmış bir espri. Çok rahatsız edici şekilde insanların kalbini kırdı. Hızlı bir şekilde telafi edileceğini ümit ediyoruz. Biz de takip edeceğiz." Şeklinde konuştu.

Gülşen ne dedi?

Şarkıcı Gülşen’in geçen nisanda verdiği bir konserde “İmam hatipte okumuş. Sapıklığı oradan geliyor” dediği bir video önceki gün dolaşıma sokulmuştu.

Videonun yayılmasının ardından Twitter’da ‘Gülşen Tutuklansın’ diye etiket açılmıştı.

Gülşen hakkında gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da sosyal medyada gündem olan Gülşen hakkında önceki gün gece ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik’ suçundan resen soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Soruşturma sonrası gözaltı kararı çıkmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1739553/ozgur-ozelden-gulsenin-sozlerine-tepki-tanimlama-dogru-degil-mutlaka-duzeltilecektir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.