DEVA Partisi'nden Sedat Peker'in rüşvet iddiaları hakkında suç duyurusu

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Sedat Peker'in 12 milyon TL'lik rüşvet iddiasını yargıya taşıyacaklarını açıkladı. Yeneroğlu "Sedat Peker'in bugün yaptığı açıklamalarda adı geçen kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunacağız." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
27 Ağustos 2022, Cumartesi - 17:08
DEVA Partisi'nden Sedat Peker'in rüşvet iddiaları hakkında suç duyurusu

Hakkında suç örgütü kurma suçundan arama kararı olan Sedat Peker, “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Serkan Taranoğlu'nun Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etti.

Peker, iddialarına ilişkin yaptığı paylaşımlarda  WhatsApp yazışmalarının görsellerine de yer verdi. 

Gündem olan açıklamalara ilişkin DEVA Parti harekete geçti. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, rüşvet iddialarında adı geçen kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

"Bu rezilliklerin peşine düşen sorumlu savcılar çıkacaktır"

Yeneroğlu, kararı Twitter hesabından "Yargının şu anda iktidarın hizmetinde olduğunu biliyoruz. Ancak tarihe not düşmek adına Sedat Peker'in bugün yaptığı açıklamalarda adı geçen kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Elbette bir gün bu rezilliklerin peşine düşen sorumlu savcılar çıkacaktır." paylaşımında bulundu.

Yeneroğlu, bir diğer paylaşımında ise şöyle dedi:

"Anlaşılan o ki ülkede iki tür suç örgütü var. Birincisi iktidar ve çevresiyle menfaatleri çakıştığı için yolu ayrılanlar. Diğeri de iktidar imkanlarıyla ülkeyi talan edip milleti soymaya devam edenler. Elbette bir gün bunların hesabı sorulacaktır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1741378/deva-partisinden-sedat-pekerin-rusvet-iddialari-hakkinda-suc-duyurusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.