Bahçeli,''Kılıçdaroğlu için de 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, partisinin Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Millet İttikakı, Yunanistan'ın radar tacizi ve sosyal medya denetimi hakkında konuştu.
Onur Çetinkaya
|
01 Eylül 2022, Perşembe - 16:06
Bahçeli,''Kılıçdaroğlu için de 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır''

MHP lideri Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'nda konuştu.

''Adayımız Erdoğan'dır''

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin konuşan Bahçeli, ''Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ve MHP 2023 seçimlerine hazırdır. O güne kadar vatandaşlarımızla yüz yüze diyaloglarımızı artıracağız'' dedi.

''F-16'larımıza radar kilidi atılması da haydutluktur''

Ege ve Doğu Akdeniz'de görev uçuşu yapan Türk jetlerine, Yunanistan'a ait S-300 hava savunma sistemi tarafından radar kilidi atılmasına yönelik de konuşan Bahçeli  bu tacizin karşılıksız kalmamasız gerektiğini söyledi, ''Yunanistan, bardağı taşırmak üzere.  F-16'larımıza radar kilidi atılması da haydutluktur. Asıl stratejik tehdit Yunanistan'a silah yığınağı gerçekleştiren ABD'dir." diye konuştu.

''Kılıçdaroğlu için de 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır'''

Bahçeli, Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öğretmenlere yönelik boykut çağrısına atıfta bulundu.

MHP lideri Bahçeli, ''Sokak aralarında kanunsuz gösteri yapanlara, Türk polisinin hukuk içinde yaptığı müdahale Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarmıştır. Sözde öğretmene yapılan efeliği affetmeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, affetse ne çıkar affetmese ne çıkar? Millet ittifakı fikri olarak da dağılmıştır. Bir isim üzerinde uzlaşmaktan aciz kalan partilerin asıl üzerinde gereken husus aynı şeyleri söylemeleri değildir. Kılıçdaroğlu için de 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır. Artık saklanacak ve kaçacak durumu kalmamıştır.''açıklamasını yaptı.

Devlet Bahçeli, Yunanistan'ın F-16'lara karşı tacizi üzerinden Kılıçdaroğlu ve muhalefete tepki gösterdi.''Ne yaman bir çelişkidir ki Yunanistan'ın tacizleri CHP'nin gündeminde de değildir.'' dedi.

''Sosyal medya denetimi şarttır''

Hiçbir provokasyonun hedeflerine gölge düşürmeyeceğini de açıklayan Bahçeli, ''Sosyal medya mutlak suretle denetim altına alınmalıdır. Türkiye bir hukuk devletidir. FETÖ yöntemleriyle sonuç almaya ve siyaseti dizayn etmeye çalışmak karanlık bir teşebbüstür. Türkiye’nin önüne taş koymaya muktedir olamayacaklardır” dedi.

''Milli güvenliğimiz sosyal medyada tahrip edilmemelidir'' diyerek sözlerini sürdüren Devlet  Bahçeli, konunun bir an önce hukuki temele bağlanması gerektiğini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1748830/bahcelikilicdaroglu-icin-de-2023-bitis-ve-tasfiye-yili-olacaktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.