Halk Ekmek mağduru vatandaşlar şikayetlerini yazdı

Başkentliler, Halk Ekmek’ten aldıkları bazı ürünlerin yanmış, bayatlamış ve pişmemiş olduğunu belirterek, Ankara Büyükşehir Belediyesine çok sayıda şikayet iletti. Bazı vatandaşlar ise çalışanların kaba davranışlarına tepkili.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2022, Cuma - 11:00
Halk Ekmek mağduru vatandaşlar şikayetlerini yazdı

Günde binlerce kişiye ulaşan Halk Ekmek'le ilgili şikayetlerini başkentliler, Ankara Büyükşehir Belediyesine iletti.

İletilen şikayetler arasında satılan ürünlerin yanmış, bayat ve pişmemiş olmasından kaynaklı mağduriyet yaşayanlar , Halk Ekmek büfeleri çalışanlarının kaba davranmalarından şikayetçi olanlar dikkat çekiyor.

İşte o şikayetlerden bazıları;

“Gerçek bir denetleme yapılmadığı için ülkem adına üzgünüm”

Çalışan personelin davranışlarından şikâyetçi olan Orhan isimli bir diğer vatandaş ise adres vererek şikâyetini dile getirdi.

“Tuzluçayır Mahallesi 584 sokak muhtarlık yanında bulunan Halk Ekmek bayiniz insanları azarlıyor ve yere düşen ekmeği ve kurumuş ekmekleri almadım diye satış yapmadı. Bayi benim istediğime satarım diyor. Üstüne bir de git nereye şikâyet ediyorsan et diyor, sanırım o da farkında şikayet edince bir şey çıkmayacağından. Çok üzgünüm ülkem adına gerçek bir denetleme yapılmadığı için.”

“Normal fiyatından fazla satıyor”

Esma isimli bir vatandaş ise aldığı ürünün hamur olduğunu iddia ederek “Ekmeklerinizin pişirmesini lütfen daha düzgün yapar mısınız lakin içleri hamur olması nedeniyle yenmiyor ve israf edilmek zorunda kalınıyor. Bir diğer şikayetim ise bazı şubeler insanlardan kâr sağlamak amacıyla normal fiyatından fazla satıyor. Biraz kontrol ederseniz müteşekkir olurum.” İfadelerini kullandı.

“Hamam böceği çıktı”

Aldığı ürünün içinden hamam böceği çıktığını iddia eden Buğra isimli bir vatandaş ise şu ifadeleri kullandı;

“Sabah aldığım ekmeğin içinden böcek çıktı. Nasıl bir hijyen içerisinde yapıyorsunuz acaba? Uzun süredir kim bilir ne böcekler yedik haberimiz yok. Ekmeği ortadan ikiye ayırdığımda hamurunun içinde hamamböceği çıktı. Gerçekten kötü bir durum, 0 temizlik.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1753805/halk-ekmek-magduru-vatandaslar-sikayetlerini-yazdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.