Mansur Yavaş engelleniyor mu?

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın engellendiği yönündeki iddialara rakamlarla yanıt verdi. Köse 3 yılda ABB meclisinde 6 bin kararın yüzde 97'sinin oy birliği ile geçtiğini belirtti.
Ankara Masası
|
23 Nisan 2022, Cumartesi - 23:36
Mansur Yavaş engelleniyor mu?

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, mağduriyetin siyasette iyi bir iddia olduğuna değinerek; ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın sosyal medyadan kendisini mağdur gibi gösterdiği algısını yürüttüğünü söyledi.

Mansur Yavaş'ın ''engelleniyorum'' iddialarına karşı rakamlar vererek açıklamalarda bulunan Köse, üç yılda belediye meclisinde görüşülen 6 bin kararın yüzde 97'sinin oy birliği ile geçtiğini ifade etti.

Köse'nin konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

''Sayın Yavaş en baştan beri mağdur olduğuna inanıyor. Engelliyorsak bu meclisten karar çıkmaması gerekiyor. Biz bugüne kadar gelen bütçelere kuruşuna kadar evet demişizdir. Engellesek değişiklik gerekmez mi? Biz ABB meclisi olarak Sayın Yavaş'a bütçe harcarken karışabiliyor muyuz? Hayır. Harcarken bir kuruşuna karışmıyoruz. 

Mecliste her yıl iki bine yakın karar görüşülür. 6 bin konu görüşmüşüz bugüne kadar 3 yılda. 6 bine yakın meclis kararının yüzde 97'sini oy birliği ile geçirdik. Engellenme iddiası siyaseten iyi bir iddiadır. Kendisi de mağdur olduğunu söyleyerek sosyal medyadan bunun algısını yapıyor.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1445853/mansur-yavas-engelleniyor-mu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.